Tokió a világ egyik legdrágább városa, ehhez kétség sem férhet. Az sem kérdéses, hogy akad jó pár luxusszállodája. Miként az sem, hogy a tervek szerint májusban megnyíló Palace Hotel ezek között is az élvonalban lesz majd.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Május 17-én nyílik Tokió legújabb büszkesége, a 23 emeletes, egymilliárd dolláros befektetésből épült Palace Hotel. A nem éppen rózsás világgazdasági környezetben már önmagában az építkezés ténye sem lebecsülendő, ám a szálloda igazi luxuskörülményeket biztosít majd a vendégeknek.

A 290 szoba és lakosztály mindegyike legkevesebb 45 négyzetméteres lesz (ezt tessék megszorozni sokkal, figyelembe véve a japán nagyvárosokban és különösen Tokióban szokásos ingatlanméreteket), és az ígéretek szerint kiemelt figyelmet fordítanak majd a hagyományos japán vendégszeretetre.

A szobák kivétel nélkül zöld területre néznek, a fürdőszobák kényelmesen nagyok, és természetesen mindenből a legjobb minőséget nyújtják majd, anyagban és kiszolgálásban is. A Club szobát és lakosztályt foglalóknak például külön privát klub áll a rendelkezésére.

Van azonban sok olyan szolgáltatás is, amely minden egyes szobában megtalálható lesz. Például a 46''-es LCD TV (a fürdőszobákban vízálló kivitelben...), DVD lejátszó, a szokásosnál is gyorsabb internet-hozzáférés (elképzelni sem nagyon tudjuk, hogy ez Japánban milyen sebességet jelenthet...), éjjel-nappali szobaszolgálat és még sorolhatnánk.

A spát az Evian neve fémjelzi, ami már csak azért is különleges, mert ez lesz az első ilyen Japánban, azaz a világcég ezzel a szállodával próbál betörni a piacra.

Ha már a szállodáról beszélünk, nem hagyhatjuk ki a gasztronómiát. A menedzsment azt ígéri, hogy Michelin-csillagos éttermek ajánlatai közül válogathatunk majd, és több bár és cukrászda is a vendégek rendelkezésére áll. A 6. emeleti étterem pedig sushi különlegességeket kínál.

Az alagsorban 17 üzlet várja a vásárolni vágyókat, és ha valaki ezek után még a tokiói tömegközlekedés kalandos gyönyöreire vágyik, annak külön föld alatti alagút áll majd a rendelkezésére a legközelebbi metróállomásig.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Milliárdos luxusélet felsőfokon

Lessen be Tommy Hilfiger otthonába!

Ilyen Rolls Royce-t még nem látott!

Eladó a legendás hollywoodi ház

Minden idők legdrágább könyvespolca