Képzeljünk el egy 22 karátos aranyból, 136 gyémánt felhasználásával készült iPhone 3GS mobilt. Megvan? Na, akkor már csak 3,2 millió dollárra van szükségünk...

 

Arany iPhone gyémántokkal. Ízlelgessük ezt a három szót így, egy mondatban. Nem semmi. A Goldstriker iPhone 3GS Supreme nevet viselő darabot kifejezetten egy ausztrál üzletembernek tervezte Stuart Hughes, és az elkészítése 10 hónapig tartott.

Pár adat: a telefon háza összesen 271 gramm 22 karátos aranyt tartalmaz, összesen 136 gyémántot használtak fel az elkészítéséhez. A navigációs gomb egy ritka, 7,1 karátos gyémánt.

Az ára? Nos, az ára 3,2 millió dollár, ami azért elgondolkodtató. Eltekintve attól, hogy a mobiltelefonok világában 10 hónap borzasztóan hosszú idő, azért 3,2 millió dollár egy mobilért elég soknak tűnik (nekünk legalábbis), főleg, ha arra gondolunk, hogy azért a mobil fogyóeszköz. Persze az is igaz, hogy nekünk nincsen 3,2 millió dollárunk egy mobiltelefonra...

Kérdésünk is lenne: lehet-e biztosítást kötni egy mobilra? Le lehet írni az adóból? Végül is mindegy, hiszen szépnek szép, a többi meg legyen az asuztrál üzletember baja.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, ahol beépültünk anyánk, a Kívül tágasabb oldalába – több mint háromezren várják sok szeretettel, mi pedig rengeteg jó sztorival, linkekkel, érdekességekkel!

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is:

Húsz év után – ünneplés luxussal

Kristálylaptopok csak ínyenceknek

Elkészült a csodajacht – nézze meg!

A Kívül tágasabbról ajánljuk:

A hosszú házasság titka

Válság mossa a Milliárdosok Tengerpartját