Ha már év vége, akkor listák minden mennyiségben. Ezek közül mi most az amerikai reklámipari magazin, az Advertising Age-ét választottuk, melyben a reklámipar nagyjai voksoltak az év legszexisebb hirdetésére. Jöjjenek tehát a legjobbak és legszebbek!

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Aligha túlzunk, ha azt állítjuk, 2011 a szórakoztatóiparban Rihanna éve volt. A 23 éves énekesnő nem csak a slágerlistákon aratott, szinte mindent el lehetett adni a nevével és (főleg) a róla készült fotókkal.

Példának okáért Armani fehérneműket is, a reklámkampány ráadásul olyan jól sikerült, hogy a szakemberek ezt választották az év hirdetésének is.

Rihanna még sosem volt ilyen szexi. Még sosem nézett ki ilyen jól. Fantasztikus formában van, a képek pedig lenyűgözőek” - indokolt a magazin és (a fent látható kép alapján) ennek mi sem tudunk ellentmondani.

Rihanna mögött a nemrég édesanyává avanzsált Miranda Kerr végzett a második helyen a Victoria's Secret kampányával. Ami egészen elképesztő, hogy az itt látható kép alig pár héttel a szülés után készült.

A színész Orlando Bloom feleségének ez volt a nagy visszatérés, hiszen várandóssága idején nem dolgozott. Nem csoda, hogy az Advertising Age egyszerűen a „mesés” jelzővel illette, hozzátéve: „olyan, mintha el sem ment volna”.

A tavalyi győztes Kate Moss végzett a harmadik helyen, ami nem csoda, hiszen az olasz Liu Jo cégnek fotózott kampány a topless modellel igencsak jól sikerült.

Gisele Bündchen, Irina Shayk és a többiek

A negyedik az immáron méltán legendásnak nevezhető brazil szupermodell, Gisele Bündchen lett, ami külön öröm, hogy ő is gyermekáldás után tért vissza kirobbanó sikerrel, a Hope fehérneműkampányával.

Őt a Real Madrid sztárjának, Ronaldónak a barátnője, Irina Shayk követi, ő a viszonylag kevéssé ismert amerikai márka, a Luli Fama sikerét alapozta meg fürdőruhás képeivel.

A legjobb tízbe még olyan sztárok fértek be, mint Heidi Klum, Pamela Anderson, Lily Aldridge, Bar Refaeli és Kate Upton.

Ha tetszett a poszt, jöhetnek ezek is?

Nincs középút: imádni vagy utálni fogja!

Itt lesz az év partija

A legdrágább szállodai lakosztályok

Klasszikus autócsodák

A szupergazdagok Londonba mennek

Még soha nem került ennyibe semmi