Piacra dobta szerény hajlékát a Mark Wahlberg – Rhea Durham házaspár. A természetesen Beverley Hillsben található házikó már valamivel kevesebb, mint 14 millió dollárért megkapható. A képeket elnézve ez szinte aprópénz...

 

Az Oscar-jelölt színész és modell felesége ismét megpróbálkoznak kaliforniai házuk eladásával. Az ingatlant 2008-ban egyszer már piacra dobták, akkor nem sikerült eladni. Pontosabban el sem jutottak addig, mert az akkor még (hiába, az elhúzódó válság...) 15,9 millió dollárért árult ingatlant végül a negyedik gyerek érkezésének hírére mégis megtartották.

Most azonban nem jön újabb gyerek (vagy legalábbis nem tudunk róla), így aztán aki kifizeti a 14 milliót, viheti a 7 hálószobás és 10 és fél fürdőszobás (nem vicc), 1,7 hektáron elterülő házat.

Jó befektetés volt

A zenészből lett színészből lett producer Mark Wahlberg éppen tíz éve vette meg a kaliforniai ingatlant, akkor nem egészen 5 millió dollárt fizetett érte. A 840 négyzetméteres otthon főépületében 5 hálószoba található (a legnagyobb mindjárt két fürdőszobával), a 320 négyzetméteres, hozzáépített, kétszintes vendégházban pedig két hálószoba van két fürdőszobával.

A főépületben minden megtalálható, mi szem-szájnak ingere (és ami elvárható egy 10 millió dollárnál drágább háztól), ezeket most nem sorolnánk fel, kivéve a külön mozitermet, mert egy színész esetében ez mégis elvárás.

Fantasztikus birtok

Érdemes pár pillantást vetni a birtokra is, mert az nem kevesebb luxust kínál, mint maga a ház belseje. Akárhogy is nézzük, simán elmenne egy luxusszálloda kertjének is, kis patio, lagúnára hajazó uszoda (vízeséssel), sportközpont, kétszintes fitnesszközpont (beépített bokszringgel...).

Azért biztosan neki is van gondja elég...

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, ahol beépültünk anyánk, a Kívül tágasabb oldalába – több mint háromezren várják sok szeretettel, mi pedig rengeteg jó sztorival, linkekkel, érdekességekkel!

A Kívül tágasabbról ajánljuk:

Itt a karácsony!