Bármi, aminek köze van John Lennonhoz, elképesztő összegekért cserél általában gazdát az árveréseken, legyen az zenei vonatkozású (gitár, például), Yoko Onóval készített meztelen kép (ha valakinek erre van gusztusa), vagy akár egy fog (mert ilyen is volt). Márpedig most nem akármi került piacra: a néhai Beatle kaliforniai háza.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Az 5 hálószobás ház 4,5 millió dollárt kóstál, ami nem is csoda, mert – azon túl, hogy egykoron John Lennon lakta – a 60-as évek építészetének markáns terméke. Négy fürdőszoba, egy nagy háló, és egy étkezővel egybeépített nappali található az épületben.

Ha a belseje elegáns és hívogató, akkor mit mondjunk a kertről, amelyben medence, nagy füves rész, privát ösvény is található, és mindez Los Angelesre néz.

John Lennon az 1970-es évek közepén lakott az épületben, amit egyébként egyszer már piacra dobtak, méghozzá 2006-ban, akkor 4 millió 950 ezer dollárért.

Érdekesség egyébként, hogy a brit kormány pár hónapja jelentette be, hogy Paul McCartney és John Lennon gyerekkori otthonait műemléki védelem alá veszi, ami azt jelenti, hogy azokon csak kormányzati engedéllyel lehet bármilyen változtatást, felújítást elvégezni.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Jim Carrey 14 millió dolláros háza

Királyi kényelem a repülőgépen

Ezek a milliomosok kedvenc órái

Feküdjön Pierce Brosnan ágyába!

Mi kerül 3,3 milliárdba egy rendszámon?