A Style of Jolie nevet kapták azok az ékszerek, melyek a színésznő és Robert Procop ékszerész együttműködéséből születtek. Nyáron lehet majd megvenni őket, a bevétel jótékony célokra megy.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Angelina Jolie-tól sosem állt távol a jótékonykodás, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különleges jószolgálati nagykövete, de számtalan egyéb módon is próbál segíteni a rászorulókon.

Most érdekes módját választotta a jótékonykodásnak, hiszen Robert Procop ékszerésszel együttműködve készült el néhány pazar ékszer, melyet csak előzetes egyeztetést követően lehet majd megvásárolni.

Dél-Franciaországban két alkalommal állítják majd ki a darabokat július 15 és augusztus 15 között: egyszer a Cap Ferrat-i Grand Hotelben, egyszer pedig a monacói Hotel de Parisban.

Robert Procop és Angeline Jolie együttműködésű nem új keletű, hiszen az ékszerész tervezte (Brad Pitt-tel közösen) és gyártotta le a színésznő eljegyzési gyűrűjét.

Visszatérve az ékszerekre: az eladásból származó bevétel természetesen jótékony célokra megy, ezúttal Angelina Jolie egy afganisztáni alapítványához, mely a helyi gyerekek iskoláztatását segíti.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Elkelt az utolsó csodás Aston Martin

Egy egészen különleges luxusház

Az egymillió dolláros parkolóhely

Elkelt Heath Ledger háza – nézze meg!

A világ legnagyobb medencéje