Hirdetés: családi okok miatt sürgősen eladó London legelőkelőbb negyedében egy négyszintes, 1860-ban épült családi ház. Irányár: 20 millió font. Érd.: Goldsmithék

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Bár a fenti szöveget természetesen csak mi találtuk ki, akár igaz is lehetne, hiszen azon (nem túlságosan gyakori) alkalmak egyikével állunk szembe, amikor a brit főváros egyik legelőkelőbb negyedében, Kensingtonban egy igazán nagy és szép ház kerül a piacra.

A 20 milliós irányár tulajdonképpen nem is tűnik soknak, a háttérben pedig egy nem túlságosan ritka, ám annál szomorúbb esemény, egy válóper áll. Bár nem vagyunk bulvárblog, azért pár mondatban vázolnánk a helyzetet, mert nem akármilyen családról van szó.

A pár Nagy-Britannia két igen előkelő és gazdag családjának a sarja. Ben Goldsmith apja igazi nagymenő üzletember volt, 1,2 milliárd fontos vagyonnal, melyből a halála után a fia 300 milliót örökölt.

A feleség, Kate még ennél is gazdagabb családból származik, hiszen apját Amschel Rotschildnak hívták, anyai ágon pedig a Guinness-ősöket tudhatja a felmenői között.

Már tinédzserkoruk óta ismerték egymást, rendszeres és lelkes résztvevői voltak a brit felső tízezer életének. 2003 szeptemberében házasodtak össze 600 vendég jelenlétében.

Ami a most a válópert kiváltotta, az nem más, mint hogy a férj meglehetősen egyértelmű sms-eket és emaileket talált, melyeket felesége és a hip hop sztár Jay Electronica váltott.

A botrány még a múlt héten tört ki, és az lett a vége, hogy a rendőrség letartóztatta a 31 éves Ben Goldsmith-t, mert állítólag bántalmazta a feleségét. Figyelmeztetéssel megúszta.

Na, ezzel adtunk az idei bulváradagnak, úgyhogy térjünk is rá inkább az 1860-ban épült, négyszintes házra.

Az 500 négyzetméteres lakóterületű ingatlan igazi luxust kínál, tölgyfa padlóval, hatalmas terekkel és egy egész komoly méretű kerttel, ami London belvárosában nem kis dolog.

A képeket elnézve egy igazi otthon ugrik be, a fürdőszoba külön kedvencünk, a kert végében található nyári lak pedig ideális lehet sok mindenre, például gyerekeknek is.

Hol az a 20 millió font?

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Ékszerek kutyaimádóknak

Eladó Elton John Bentley-je

Döbbenetes rekord: 22,7 millió font egy Ferrariért

Nézze meg Ashley Judd skóciai birtokát!

Luxus minihotel vízimádóknak