Gondoltuk, az őrületes kánikulában megnézzük, merre nyaralnak a sztárok, mire adják ki a pénzüket nyár közepén. Minisorozatunk első része.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Megan Fox és Brian Austin Green

A Transformers 26 éves várandós sztárja és partnere, Brian Austin Green (tegye fel a kezét, aki emlékszik még a Beverly Hills 90210 című sorozatra! Köszönjük!) Hawaiit választották, egészen pontosan Kona szigetét, ahol egyúttal a második évfordulójukat is megünnepelték.

Jennifer Lopez és az ikrei

A 250 millió dolláros vagyonnal büszkélkedő Jennifer Lopez kedvenc városában, a brazíliai Rióban nyaral négyéves ikreivel, édesanyjával és szerelmével, Casper Smarttal.

Az énekesnő (és újabban az American Idol zsűritagja) idén ráadásul már nem először pihen Rio de Janeiróban, hiszen pár hónapja egy jachton fotózták le baráti társaságban a riói partok mentén.

Sharon Stone és a fia

Az Elemi ösztön 54 éves sztárja a kisebbik fiával, Quinnel repült el Párizsba egy kis kikapcsolódásra, ahol persze megnéztek minden fontos látnivalót. A 90-es évek egyik legnagyobb hollywoodi sztárjának van mit kipihennie, hiszen nem a legsikeresebb évek vannak mögötte, sem a szakmában, sem a magánéletben (válás, gyermeke Roan feletti felügyeleti jogot).

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Jacht aranyozott WC-vel

Luxusba menekült Katie Holmes Tom Cruise elől

Ennél aranyozott sütit?

A világ legdrágább menyasszonyi ruhája

Íme, a 48 millió dolláros üvegpalota!