Minisorozatunk első részében tegnap Megan Fox, Jennifer Lopez és Sharon Stone nyári programjába pillantottunk be, ma újabb sztárok következnek.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

George Clooney és Stacy Keibler

Nem meglepő, hogy az Olaszországért közismerten lelkesedő George Clooney és barátnője, Stacy Keibler a Comói-tó mellett töltik a szabadidejüket (különösen, hogy a színésznek hosszú évek óta van ott saját háza). Itália mellett voltak már Mexikóban is, és két pihenés között megálltak egy vacsorára is Los Angelesben. Állítólag a szintén európai vakáción tartózkodó Jennifer Aniston is csatlakozott hozzájuk egy időre Olaszországban.

Selena Gomez és Taylor Swift

Az amerikai zenei élet két fiatal sztárja közismerten jó barátságban is van, így aztán nem csoda, hogy együtt lógnak Kaliforniában is. Persze Selena Gomez szánt némi időt barátjára, Justin Bieberre is, Katy Perry filmpremierjén jelentek meg együtt. Visszatérve a két fiatal hölgyre, szemmel láthatóan jól érezték magukat vásárolgatás közben és még a rajongókra is jutott idejük.

Miranda Kerr

Az ausztrál szupermodell Bora Borán élvezi a nyarat férjével, Orlando Bloommal és gyermekükkel, Flynnel. A Victoria's Secret arca és családja a Four Seasons vendégszeretetét élvezi, amiben hajókázás és persze némi úszkálás is szerepel. A következő állomás Új-Zéland lesz.

Kate Hudson

A 33 éves színésznő a jelek szerint dacol a válság miatt Görögországról kialakult negatív képpel, mindenesetre a vakációt ott tölti, egészen pontosan Skiathosban. A kétgyermekes családanyához csatlakozott saját édesanyja, Goldie Hawn is. Kate Hudson némi időt eltölt Sir Phillip Green jachtján is, Dél-Franciaországban.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Jacht aranyozott WC-vel

Luxusba menekült Katie Holmes Tom Cruise elől

Ennél aranyozott sütit?

A világ legdrágább menyasszonyi ruhája