Úgy látszik, az egyre nagyobb és drágább jachtok versenyében mindig lehet újat mondani. A luxus sok megjelenési formáját megszoktuk már, ám az aranyozott WC szerény véleményünk szerint új korszakot nyithat.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

A jelek szerint van a gazdagságnak egy olyan szintje, amikor az ember jó dolgában már nem tudja, mire költsön. Ilyenkor jön egy olyan vállalkozó szellem, aki a legőrültebb dolgokat találja ki és persze lesz is rá vevő.

Az aranyozott WC tudomásunk szerinti első megjelenése a 12 millió fontba kerülő Majesty 135-ös (természetesen arab tulajdonban lévő) jacht. Az extravagancia természete, hogy gyorsan terjed, így a hírek szerint a milliárdosok már sorban állnak a saját kis alkalmatosságukért, melyet már 10 ezer fontért megkaphatnak 21 karátos aranyból (vagy platinából, ha úgy hozza úri kedve).

A gyártó az olasz Tecma cég, melynek nemzetközi eladásokért felelős vezetője szerint a vevő kifejezett kérésére gyártották le a különleges WC-csészét: "A modern jacht tervezés folyamatosan fejlődik, hogy kielégítse a legkomolyabb esztétikai és működésbeli elvárásokat. Nagy az érdeklődés az olyan egyedi termékek iránt, melyek illeszkednek a luxusjachtok esztétikájához".

Ha valaki tudja értelmezni e szavakat (különös tekintettel az esztétika megjelenésére e tárgykörben...), kérjük, jelentkezzen! Köszönjük.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Luxusba menekült Katie Holmes Tom Cruise elől

Ennél aranyozott sütit?

A világ legdrágább menyasszonyi ruhája

Íme, a 48 millió dolláros üvegpalota!

Hány millióba kerül Tom Cruise-nak a válás?