Nem csekély küzdelem után adta el New Jerseyben található házát Eddie Murphy, bár az is igaz, nem sok oka volt mosolyogni, amikor a leendő vevő kezébe csapott. Mielőtt elárulnánk az okokat, némi palotanézőbe invitálunk mindenkit!

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Eddie Murphy karrierje csúcsán, 1985-ben (ekkor már túl volt a 48 óra és a Beverly Hills-i zsaru első részein) vette meg a New Jerseyben (de Manhattantől csak 10 percnyire) fekvő, öt hektáros ingatlant, rajta az akkor alig 1000 négyzetméteres házzal. A filmsztár anno 3,5 millió dollárt fizetett a birtokért.

Nem sokat teketóriázott, az évek során hozzáadott még 1500 négyzetmétert a házhoz, amiből így egy igazán extravagáns lak lett, nyolc hálószobával, nyolc teljes és négy fél fürdőszobával, bowlinggal, rakettpályával, és sok minden egyébbel, a többi között egy teljesen felszerelt zenei stúdióval.

Az összesen 32 szobás palotába (ne szerénykedjünk...) aztán három évvel (és számtalan zúzós partival) később beköltözött Nicole Mitchell, akivel 1993-ban összeházasodtak és született öt gyermekük.

A pár 2006-ban vált el, ám a házat ekkor már egyszer piacra dobták, méghozzá 2004-ben 30 millió dollárért. Aztán még egyszer 2007-ben 22 millió dollárért. Aztán megint 2010-ben 12,75 millió dollárért.

Végül most sikerült eladni – 12 millióért. Ezért mertük feltételezni, hogy mosolya aligha őszinte mostanság (és még a filmes karrierje sincsen a legjobb állapotban). Ráadásul még erre a pénzre is várnia kell szeptemberig, ugyanis piaci információk szerint a meg nem nevezett vásárló akkor fizet.

Nehéz az élet...

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Íme, a világ legdrágább hotdogja!

A kaszinómogul 70 millió dolláros lakása

Lessen be a várandós szupermodellhez!

Itt a leggyorsabb és legdrágább Lamborghini

A világ legjobb luxusrepterei