Őrizetbe vették tegnap George Clooneyt, aki a washingtoni szudáni nagykövetség előtt tiltakozott az ellen, hogy az ország elnöke nem engedi át az élelmiszersegélyt a határon. A hír kapcsán arra gondoltunk, megmutatjuk, hol piheni ki az izgalmakat a jelen egyik legnevesebb színésze. Tartson velünk!

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

George Clooney Los Angeles-i házát (van neki ugye egy Olaszországban, a comói tó partján is) még a Vészhelyzetben töltött időben vette. A színész szerint nagy különbség van egy ház és egy otthon között, hiszen utóbbinak részei a család és a barátok is.

George Clooneyval nemrégiben a CBS televíziós csatorna forgatott műsort a Los Angeles-i házban, az itt bemutatott képek is onnan származnak.

A színész a Cincinnati Bengals amerikai futballcsapat nagy rajongója, gyakran nézi az együttes meccseit a barátaival a nappalijában. Érdekes, hogy gyerekként inkább a baseball volt a szíve csücske, nagy álma volt, hogy egyszer profi játékos lesz.

A házban több relikvia is található (például a kifejezetten neki készített, arcképével ellátott whiskys-üveg), de mind közül talán az egyik legbecsesebb a néhai amerikai elnök, John F. Kennedy két nyakkendője, melyek bekeretezve lógnak a falon.

A bárban pedig az Ocean's Eleven kapcsán a nagy előd, Frank Sinatra és a Rat Pack képei lógnak a falon.

George Clooney nem a semmiből indult, nagynénje, Rosemary Clooney ismert énekesnő volt, édesapja, Nick pedig neves televíziós újságíró. Egyebek mellett ezért is forgatta le a Jó estét, jó szerencsét filmet Edward R. Murrowról, aki a CBS egyik sztárja volt anno.

A színész nem veti meg a jó bort, mi több, saját borospincéje is van, valamint egy jó tanácsa: étteremben soha ne rendeljük meg a legdrágább bort, mert baleknek néznek.

Végül de nem utolsósorban, egy filmsztár otthonából természetesen nem hiányozhat a moziterem sem, ami Clooney esetében ráadásul a ház egyik kedvenc része. Meg tudjuk érteni...

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Mi minden történhet egy Bentley hátsó ülésén?

A milliárd dolláros hotel

Milliárdos luxusélet felsőfokon

Lessen be Tommy Hilfiger otthonába!

Ilyen Rolls Royce-t még nem látott!