Szezonja van a sztárlakok bérbe adásának, legutóbb Pierce Brosnanről írtuk meg, hogy havi csekély 250 ezer dollárért kiadja malibui házát, most újabb hollywoodi sztár döntött hasonlóképp. Martin Lawrence „csak” 200 ezer dollárt kér Beverly Hills-i házáért havonta.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Pierce Brosnan után (aki júliusra és augusztusra adja ki házát) most Martin Lawrence döntött úgy, hogy jól jönne neki havi 200 ezer dollár plusz, amit a Beverly Parkban található ingatlanának kiadásáért kér.

A 2,2 hektáros területen fekvő 1600 négyzetméteres ház (vagy már majdnem palota) 7 háló- és 9,5 fürdőszobás, ami tulajdonképpen négy nagyobb lakosztályra oszlik szét.

A kívülről is meglehetősen impozáns látványt nyújtó házba lépve hatalmas márványpadlós előtér fogad, a hatalmas lépcső éppen olyan, amilyennek a filmek alapján egy igazi sztárotthont elképzel az ember. (Azért azt a rózsaszín márvánnyal borított fürdőszobát a magunk részéről erősen hanyagolnánk.)

Egy ekkora házban természetesen van játékszoba, külön borrészleg, moziterem és egy több mint 100 négyzetméteres fitneszterem, amit vendéglakosztálynak is át lehet alakítani, ha valaki nem férne el a többi szobában...

A kertben (vagy birtokon, ha úgy jobban tetszik...) természetesen medence, profi világítással rendelkező teniszpálya, konyha is megtalálható.

Mindenesetre ízlés dolga, őszintén szólva nekünk ez a ház néhol túl csicsás, de hát nem is fenyeget minket az a veszély, hogy a közeljövőben lenne havi 200 ezer dollárunk arra, hogy kibéreljük Martin Lawrence-től...

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

PR II NCE és a 80 O

Luxussportautót kapott Kanye West

Így él egy rocksztár

Épül a világ legdrágább jachtja

Eladó John Lennon háza