Piacra került az 1997-ben meggyilkolt legendás divattervező, Gianni Versace palotája, melynek bejárata előtt végeztek vele. Az ingatlanért 125 millió dollárt kér tulajdonosa. Nézzen körbe velünk!

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

A Casa Casuarina minden túlzás nélkül igazi palota. Tíz háló- és 11 fürdőszobájával a Miamiban található South Beach egyik látványossága.

Gianni Versace 1992-ben vásárolta meg alig 10 millió dollárért, és a hírek szerint szerelem volt az első látásra. Az 1930-as években Alden Freeman tervei alapján épült palota persze 20 éve nem így nézett ki, a legendás divattervező mintegy 33 millió dollárt költött a rendbehozatalára.

Gianni Versace 1997 júniusi halála után pár évvel testvére, Donatella eladta az örökség egy részét, ekkor lépett a képbe a telekommunikációs iparban meggazdagodott Peter Loftin, aki alig 20 millió dollárért megvette a házat.

Közel egy évtizedig benne is lakott, majd 2009-ben szállodává alakította át. Most eladó, ennek örömére kihasználjuk a lehetőséget és körbenézünk egy kicsit. Tartsanak velünk!

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Ilyen az amerikai elit csúcsluxusa http://gazdagisztan.postr.hu/ilyen-az-amerikai-elit-csucsluxusa

Vegyen szigetet 75 millió dollárért!

Ház 7,5 milliárd forintért sürgősen eladó!

Ékszerek kutyaimádóknak

Eladó Elton John Bentley-je