Egyre nagyobb port ver fel a Katie Holmes-Tom Cruise válóper, nem utolsósorban a szcientológusok szerepe miatt. Mint az már korábban kiderült, Katie Holmes jól megtervezte a szakítást, olyannyira, hogy korábban kibérelt egy lakást magának és kislányuknak. Most megmutatjuk, hol. Egyet előre elárulhatunk: nyomorogni nem fognak.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Manhattan egyik legelőkelőbb részén bérelt lakást magának és kislányának Katie Holmes, aki 5 év házasság után úgy döntött, elválik férjétől, Tom Cruise-tól. Mivel nem profilunk, ezért nem is foglalkozunk a válás okaival és részleteivel, inkább azt mutatjuk meg, hova is menekült a színésznő nagy hatalmú férje elől.

Sajnos éppen azt a lakást nem tudjuk bemutatni, de Katie Holmes szomszédja, Christopher Hyland éppen árulja a sajátját, így bepillantást engedett a 23 millió dolláros ingatlanba.

A 12. emeleti lakás tulajdonosa csekély 12 szobával és 400 négyzetméteres alapterülettel (és nem kevés műtárggyal, festményekkel, szobrokkal) dicsekedhet és a képeket elnézve dicsekszik is.

Katie Holmes egyébként havi 12 ezer dollár lakbért fizet a lakásért, ami tulajdonképpen nem is tűnik soknak.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Ennél aranyozott sütit?

A világ legdrágább menyasszonyi ruhája

Íme, a 48 millió dolláros üvegpalota!

Hány millióba kerül Tom Cruise-nak a válás?

Az egymillió dolláros porszívó