A színésznő és skót autóversenyző párja még 2004-ben vették a birtokot a rajta lévő udvarházzal, és jó sok pénzt költöttek a renoválásra. Megérte...

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

A 485 hektáros birtok és a rajta lévő ház a skóciai stirlingshire-i Port of Menteith (micsoda gyönyörű nevek, nem!?) település mellett található és 2004-ben 1,2 millió fontért került az amerikai színésznő és párja, Dario Franchitti tulajdonába.

Az olaszos hangzású neve ellenére skót sportoló (aki egyébként nemrég nyert futamot az Indy 500-ason) és Ashley Judd a 200 éves, és meglehetősen romos állapotban lévő udvarház renoválására még mintegy 1,5 millió fontot költöttek és a képeket elnézve meglehetősen szép munkát végeztek (az általuk felfogadott mesteremberek).

A 7 hálószobás, valamint 7 teljes és 4 fél-fürdőszobás Rednock House persze messze nem ennyi helyiségből áll, hiszen összesen 20 szoba (legkevesebb ugyanennyi kandallóval), 4 hall is található benne egy meglehetős konyha és étkező mellett.

A ház és a hozzá tartozó birtok egyébként most eladó, az irányár 3,8 millió font (mivel általában dollárban adjuk meg itt a blogon az árakat, azt is megmondjuk, hogy ez pár tízezer híján 6 millió dollár), és egy biztos: az ember ezért a pénzért hamisítatlan skóciai hangulatot kap. Ami nem kevés...

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Luxus minihotel vízimádóknak

Aludjon Leonardo DiCaprio ágyában!

Eladók Angelina Jolie ékszerei

Elkelt az utolsó csodás Aston Martin

Egy egészen különleges luxusház