Az amerikai színésznő és kedvese, Justin Theroux Hawaiion töltöttek két hetet, természetesen luxuskörülmények között. Most megmutatjuk az éjszakánként 4500 dollárba kerülő szerelmi fészket.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Jóga, masszázs és biciklizés a Kauapea Road mentén elterülő exkluzív birtokon – ha eléggé koncentrálunk, el tudnánk magunkat képzelni ilyen programmal és ilyen helyen, akár még két hosszú (…) hétre is.

A Jennifer Aniston és Justin Theroux által kiválasztott luxusvilla az óceánra néz, a nagy hálószoba francia ajtajai egyenesen a medencére és a fürdőre nyílnak. Hálóból egyébként három van, fürdőszobából négy. A pár egyébként a férfi 40. születésnapját ünnepelte ilyen körülmények között.

Idén tavasszal a Kívül tágasabbon már mi is írtunk arról a New York-i West Village-ben található házról, ahol a Jóbarátok sztárja vásárolt magának két lakást, hogy azokat összenyitva alakítson ki egy megfelelő lakhelyet. Azóta némileg változott a terv, mert a pár egy, a magánéletüket jobban védő környékre költözne (esetleg az Upper East, vagy az Upper West Side-ra, Ben Affleck és Madonna szomszédságába).

A döntés alighanem tovább szítja majd a színésznő várandósságáról szóló pletykákat, bár ezeket már cáfolta, mondván, csak azért szaladt fel rá néhány kiló, mert abbahagyta a dohányzást.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is:

Íme, az egymillió fontos aranyautó!

Kiadó a sztárpár háza

Hyppolit sokkoló fizetése

Az év legdrágább luxuscikkei