Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gusztustalan vagy csak provokatív?

A magunk részéről a rendszerváltás környékéről emlékszünk hasonlóra, akkor az egyik párt kampányában csókolózott Leonyid Brezsnyev szovjet és Eric Honecker keletnémet pártvezér, de azon akkor már (és még) röhögtünk. (Azóta sok víz lefolyt a Dunán...)

0 Tovább

A pénz mégis boldogít?

"A pénz nem boldogít" - tartja a mondás, ám egy tanulmány szerint ez nem egészen így van, hiszen bizonyos összeg képes bizonyos boldogságot generálni. A bűvös összeg (legalábbis Amerikában) az évi 75 ezer dollár (kb. 17 millió forint) - ezen a ponton tetőzik a megkérdezettek boldogsága.

0 Tovább

Charlie Sheen kúriája

Meglehetősen zaklatott a története a Los Angeles melletti kúriának, melyben a színész volt feleségével és gyermekeivel lakott.

0 Tovább

Őrjítő szirén lett Megan Foxból

Az amerikai sztár mintha visszarepült volna az 50-es évekbe, és ha ez unalmasan hangzik (szerintünk messze nem az), akkor még azt is eláruljuk, hogy mindezt egy reklámfilm kedvéért tette, melyben topless szerepel. Na, így már jobb?

0 Tovább

Lessen be a luxusrepülőbe!

Ki ne álmodozott volna arról mondjuk valamelyik fapadosra várva, hogy csak egyszerűen kiviszi az autó a magángépéhez, felszáll, és már repül is az úticélja felé - lehetőleg minél nagyobb kényelemben.

0 Tovább

Amerikát vesznek a gazdag kínaiak

Gazdasági válság ide vagy oda, az Egyesült Államok még mindig igencsak vonzó célpont a gazdag külföldiek számára. Pláne, ha ezek a külföldiek kínaiak, akik szívesen áldoznak némi pénzt az amerikai állampolgárságért.

0 Tovább

A mértékletes milliárdos

Érdekes, az emberek néha milyen egészen sajátos önképpel rendelkeznek. Vegyük például David Siegel esetét, aki megépítette az Egyesült Államok legnagyobb otthonát...

2 Tovább

Itt a szupermodellek bandája

Összehozni egy videóba Naomi Campbell-t, Cindy Crawfordot, Eva Herzigovát, Helena Christensent és Yasmin Le Bont nem akármilyen teljesítmény. A 9 perces alkotás az év zenei és divat-együttműködése lehet. (Update: Közben kijött a videó, a poszt végén meg is mutatjuk!)

0 Tovább

Kilencven év luxus Dianától Caroline-ig

Idén ünnepli alapításának 90. évfordulóját az egyik legnevesebb luxusmárka, a Gucci. Visszatekintünk a történetre, miközben mutatunk sok érdekes, ritkán látott fotót is.

0 Tovább

Minden idők legnagyobb újságja

Mégpedig a szó fizikai értelmében: a Visionaire novemberi számát mindössze 250 példányban nyomtatják ki, és darabonként 1500 dollárba kerül. De vajon ki van a címlapon?

0 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek