Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legtúlfizetettebb sztárok

A számok nem hazudnak, márpedig a most következő lista nem esztétikai alapon készült. Az alapkérdés: kik azok a hollywoodi sztárok, akik arányosan a legkevesebb pénzt hozzák vissza a gyártóknak.

0 Tovább

Az új őrület: a luxusvonat

Már nem a magánrepülőgép az igazán menő gazdagéknál, aki igazán modern és menő, az a jóval környezetbarátabb vasutat választja. Aggódni persze nem kell: a luxus itt is jelen van, miként posztunk képei is igazolják.

0 Tovább

A gazdagok égető problémája

Nem könnyű ezt feldolgozni, így a válság közepén (?), de vannak családok, ahol a "méhecske megporozza a virágot" problematikát meghaladja az a kérdés, hogy miként és mikor közöljék a csemetékkel, hogy kőgazdagok? Mindjárt mondjuk a választ! (Ha esetleg valamelyik multimilliomos olvasónk innen tájékozódna...)

2 Tovább

Hogyan legyünk milliárdosok - 10 jó tanács

Nem adunk tuti tippeket (ha tudnánk, milliárdosok lennénk), de talán mégis megszívlelendő az a 10 pont, amelyet itt most mindenki okulására közlünk.

0 Tovább

Ki minden idők legsikeresebb színésze?

Már ha a sikert ezúttal kegyetlen kapitalistaként a nevével fémjelzett filmek által generált bevétellel jellemezzük. Főhősünk összesen 7,4 milliárd dollárt hozott azzal a több mint száz filmmel, amiben az elmúlt két évtizedben szerepelt.

2 Tovább

A leggazdagabb halott sztárok

Halj meg és gazdag(abb) leszel! Ez lehetne mai posztunk mottója, hiszen listánkra csak elhunyt sztárok kerülhettek fel. Vajon melyikük hozta a legtöbb pénzt az elmúlt egy évben az örökösöknek? Rögtön kiderül!

0 Tovább

Forma-1-es autóból művészet

A Force India egyik autójából lett művészeti alkotás. A járművet elárverezik, a befolyó pénz jótékonysági célokra megy.

0 Tovább

Hol élnek a szupergazdagok?

Nemrég arról írtunk, hogy a Credit Suisse legfrissebb elemzése szerint a világ milliomosai és milliárdosai, azaz a lakosság fél százalékának kezében van a Föld javainak 39 százaléka. Most egyet továbblépünk és megnézzük, mi a helyzet Amerikában, hol él a legtöbb milliomos?

1 Tovább

A gazdagoké a világvagyon 39 százaléka

A Credit Suisse legfrissebb elemzése szerint a világ milliomosai és milliárdosai, azaz a lakosság fél százalékának kezében van a Föld javainak 39 százaléka.

0 Tovább

Eladó a legendás James Bond-óra

Nem akármilyen összeg, 450 ezer dollár a kikiáltási ára annak a Rolexnek, melyet az 1973-mas Élni és halni hagyni című filmben viselt a James Bondot alakító Roger Moore.

0 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek