Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Melltartó 2,5 millió dollárért

A döbbenetes árú ruhadarabot a Victoria's Secret gyártotta és az újdonsült anyuka, Miranda Kerr viseli majd a cég november közepi bemutatóján. Mi viszont már most megmutatjuk.

0 Tovább

A Legó, ahogyan még sosem látta

A Lego már régen nem csak gyerekjáték. Egyre több felnőtt éli ki gyerekkori fantáziáit, nem kevés pénzt elköltve egy-egy termékre. A jelek szerint a piacot a luxusmárkák is felfedezték.

0 Tovább

Lessen be Bill Gates házába!

A világ egyik leggazdagabb embere béreli legújabb házát, havi csekély 600 ezer dollárért. Az ok: hogy kislánya közel legyen a lovaihoz.

1 Tovább

A 7,5 millió forintos desszert

Az angliai Windemere egyik hotelében készül a világ legdrágább desszertje, ami nem más mint egy csokipuding. Ára nem csekélység: 22 ezer font, azaz mintegy 7,5 millió forint. Reméljük, finom...

0 Tovább

Miért létszükséglet a saját jacht?

Az egyik amerikai hajógyártó szerint míg nem is olyan régen luxusberuházásnak számított egy saját jacht, addig ma már egyszerűen létszükséglet. A csavaros magyarázatot rögtön megosztjuk!

0 Tovább

Luxushotel a föld mélyében

Svédországban 150 méterrel a földfelszín alatt található egy luxuslakosztály. A Vdstmanland Vastmanland megyében fekvő szállodát egyébként egy egykoron működő bányában alakították ki.

0 Tovább

Nézze meg az aranyozott BMW-t!

Oroszország egyike azon helyeknek, ahol a magamutogató gazdagság nem ismer határokat. Bár szerintünk simán nevezhetjük csak ízléstelenségnek is. Mindenesetre jöjjön, aminek jönnie kell: az aranyozott BMW M5!

0 Tovább

Álomkastély nélkül marad a Porsche

Eladja bajorországi kastélyát a Porsche, amely így a korábbi tervekkel ellentétben mégsem üzemeltet majd luxusszállodát.

0 Tovább

Milliomos modellmellek

Láttunk már sok érdekes biztosítást, köztük legendásakat is jó párat, így aztán már csak kicsit lepődtünk meg, amikor kiderült, hogy az egyik Playboy-nyuszi kerek egymillió dollárt érőnek véli a melleit.

0 Tovább

Eladó Marilyn Monroe jegygyűrűje

Alighanem minden gazdag gyűjtőnek megremegett kicsit a gyomra, amikor megtudta, hogy elárverezik azt a gyűrűt, amit Marylin Monroe Joe DiMaggiótól kapott házasságuk alkalmából.

0 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek