Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pillantás a hercegi kulisszák mögé

A mi nagy szerencsénkre (ő alighanem másképp vélekedik) Alwaleed Bin Talal Bin Abdulaziz Alsaud szaúdi herceget az a csúnya, rossz sajtó hírbe hozta egy idegen asszonnyal Spanyolországban. Az ügy aztán rendkívül érdekes fordulatot vett...

0 Tovább

Zálogház gyémántokkal és luxusautókkal

A gazdasági válság nem kíméli a gazdagokat sem, így aztán nem csoda, hogy virágzásnak indultak a külön rájuk épülő zálogházak. Ezekbe nem a családi ezüst utolsó darabkáit hordják be, hanem egy-egy Lamborghinit, méregdrága svájci órát, vagy ékszereket.

0 Tovább

Elkelt a világ legöregebb pezsgője

A 170 éves pezsgőt egy indiai férfi vette meg 40 ezer dollárért a feleségének 10. házassági évfordulójuk alkalmából. Egészségükre!

0 Tovább

Elkelt a médiamogul luxusbirtoka

Rupert Murdoch öt évig árulta a Long Islanden lévő birtokot, most végül megszabadult tőle. Igaz, a válság őt sem kerüli el, hiszen az eredeti ár közel egyharmadát el kellett engednie.

0 Tovább

Itt a 60 millió dolláros álomlakás!

 

Az ingatlan New Yorkban, a legendás Time Warner Center penthouse lakása (amennyiben ezt még lakásnak lehet nevezni). Döbbenetes kilátás, luxus minden mennyiségben.

0 Tovább

Ki lesz a hip-hop első milliárdosa?

A héten jelent meg a Forbes Amerika leggazdagabb embereit felsoroló listája. Az élen a már megszokott nevek (Bill Gates, Warren Buffett és Larry Ellison), a milliárdosok között hip-hop előadó nem szerepel - még...

0 Tovább

Lessen be Jennifer Lopez új otthonába!

Nem akármilyen helyre költözik az énekesnő, aki szerény 18 millió dollárt fizet ki a hét hálószobás hajlékért Long Islanden.

0 Tovább

A világ legdrágább farmere

Bemutatjuk a világ legdrágább farmernadrágját. A ruhadarab nem most készült: 1879-ben viselte először valaki - ahhoz képest egészen jó állapotban van.

0 Tovább

Ilyen autó nincs is!

Hosszú évekig a Tata indiai autógyár arról volt híres, hogy a világ legolcsóbb autóját gyártja. Most azonban egy egészen elképesztő darabbal rukkoltak elő.

0 Tovább

A 42 millió forintos whisky

A szóban forgó ital egy 62 éves Dalmore Scotch, amit végül egy kínai üzletember vásárolt meg Szingapúrban 200 ezer dollárért. Egészségére...

2 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek