Az amerikai sztár mintha visszarepült volna az 50-es évekbe, és ha ez unalmasan hangzik (szerintünk messze nem az), akkor még azt is eláruljuk, hogy mindezt egy reklámfilm kedvéért tette, melyben topless szerepel. Na, így már jobb?

A filmet az Armani Beauty reklámozására forgatták, és Megan Fox leginkább a csúcsformában lévő Elizabeth Taylorra hasonlít, miközben csak sejteni lehet, hogy a meztelen váll alatt rejtezik némi ruhanemű is.

A reklám tipikusan az az alkotás, amely többet sejtet, mint amennyit láttat és ez így van jól, a titokzatosság adja meg az igazi ízét. Mármint Megan Foxon kívül...

A színésznő-modell korábban az Armani jeans arca (vagy inkább teste) volt, ám ott azóta Rihanna váltotta (amit a magunk részéről meglehetősen fájlalunk, de hát minket nem kérdezett senki), pedig Megan meglehetősen emlékezetes reklámfilmekben szerepelt, mint például ez itt:

Kész szerencse, hogy Megan Foxnak jól áll a végzet titokzatos asszonya szerep is, így aztán könnyen feledjük a Rihanna-cserét, ezért:

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, szülőnk, a Kívül tágasabb oldalán! Rengeteg jó sztorival, linkekkel, érdekességekkel és játékkal várjuk!

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is:

Lessen be a luxusrepülőbe!

Itt a szupermodellek bandája!

Kilencven év luxus – a Gucci-sztori