Diane Keaton Pacific Palisadesben vásárolt magának egy hat hálószobás, alig három éve épített otthont. Megmutatjuk!

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Diane Keaton nem csupán korunk egyik legjobb színésznője, hanem az ingatlanpiac igen aktív szereplője is. Legújabb szerzeménye egy hat háló- és 9 fürdőszobás ház a kaliforniai Pacific Palisadesben.

A 2009-ben épült, közel 800 négyzetméteres, háromszintes ingatlanért 5,6 millió dollárt fizetett ki, és bár ő biztosan jobban tudja, de a képek alapján mi semmi különlegeset nem látunk ebben a házban.

A nappaliban és az étkezőben lévő nagy franciaablakok tetszetősek és biztosan világossá teszik a ház eme részét, természetesen a konyha is a legmodernebb eszközökkel lett telezsúfolva, ezzel nincs is semmi gond.

A gyakorlatilag kötelező tartozéknak számító moziteremtől nem vagyunk különösebben elájulva, és valahogyan a színek sem jönnek be, de hát nem is mi adtunk ki érte egy zsák pénzt.

Ha már a szórakozásnál tartunk: a házból nem hiányozhat a hőmérséklet-szabályozóval felszerelt borospince (mellette a borkóstoló-szobával), a hálószoba méretű fitneszterem és egy játékszoba, beépített bárral.

A legnagyobb hálószobában ott figyel a kandalló, a beépített könyvespolcok (ez speciel nagy piros pont – most hirtelen visszagondolva, elég kevés sztárhálóban láttunk eddig könyvespolcot, ami akkor is érdekes, ha azért a legtöbb hasonló kategóriájú ingatlannak külön könyvtárszobája van) és a franciaágy méretű gardrób. A második szinten mindemellett van még három lakosztálynak is beillő egység.

A tetőterasz meglehetősen furcsa képződmény, miután össze-vissza szabdalják a tető kiálló részei, így kényelmesnek nehezen nevezhető. A kert sem túl nagy, a medence és környéke szép, de azért elveszni nehéz lenne.

Összefoglalva: érdekes választás ez Diane Keaton részéről, mert a ház nem rossz, de a terek nekünk kissé szűkösnek tűnnek – persze lehet, hogy csak a képek tévesztenek meg.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Itt a leggyorsabb Bentley!

Lessen be Martin Lawrence házába!

PR II NCE és a 80 O

Luxussportautót kapott Kanye West

Így él egy rocksztár