Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lessen be egy Grammy-díjas otthonába!

Közel 900 négyzetméter, hét hálószoba, 8 és fél fürdőszoba, mindez Miami Beachen - üdvözöljük Billy Joel otthonában!

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

Ricky Martinnak végül sikerült

A világsztár énekes csekély öt év próbálkozás után vált meg Miamiban található, szerénynek még véletlenül sem nevezhető otthonától. Lessen be velünk együtt, megéri...

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

Eladó Michael Jordan csodaháza

Költözés előtt áll minden idők talán legnagyobb kosarasa. Michael "Air" Jordan ne kevesebb mint 29 millió dollárt kér Chicago melletti otthonáért. A képeket elnézve meg tudjuk érteni, különösen, hogy a házhoz tartozik egy normál méretű, fedett kosárpálya is.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

Magánsziget luxusvillával eladó

Alig 12 millió dollárt kell fizetni annak, aki úgy érzi, képtelen meglenni saját sziget nélkül, ráadásul az élményért nem szeretne a világ végére elmenni. Van egy ajánlatunk.

0 Tovább

A mértékletes milliárdos

Érdekes, az emberek néha milyen egészen sajátos önképpel rendelkeznek. Vegyük például David Siegel esetét, aki megépítette az Egyesült Államok legnagyobb otthonát...

2 Tovább

Lessen be Bill Gates házába!

A világ egyik leggazdagabb embere béreli legújabb házát, havi csekély 600 ezer dollárért. Az ok: hogy kislánya közel legyen a lovaihoz.

1 Tovább

Zálogház gyémántokkal és luxusautókkal

A gazdasági válság nem kíméli a gazdagokat sem, így aztán nem csoda, hogy virágzásnak indultak a külön rájuk épülő zálogházak. Ezekbe nem a családi ezüst utolsó darabkáit hordják be, hanem egy-egy Lamborghinit, méregdrága svájci órát, vagy ékszereket.

0 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek