Nigella Lawson istenien főz, gyönyörű és gazdag. Pláne, hogy sikerült eladni régi lakását, London egyik legelőkelőbb negyedében, Belgraviában – 25 millió fontért. Bár könnyen lehet, hogy a sztárszakács mégsem teljesen elégedett.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Furcsa helyzetben lehet Nigella Lawson, hiszen bő másfél év után végre sikerült eladni a londoni Belgravia negyedben lévő lakását (ami természetesen közös tulajdon férjével, Charles Saatchival). Ez örömhír.

Miként az is, hogy a házasságuk előtt két évvel, 2001-ben a műgyűjtő Charles Saatchi által 3,8 millió fontért vett ingatlanért a vevő 25 millió fontot fizetett, márpedig 11 éve alatt közel 21 millió fontot keresni egy lakáson minden körülmények között szép teljesítmény.

Üröm az örömben, hogy az ingatlant 2010 októberében még 36 millióért árulták, azaz Nigella Lawsonnak végül 11 millió fontot engednie kellett az eredeti árból, ami nem nagy öröm.

A vevő a (testvérével közösen) egyik legnagyobb brit ingatlanfejlesztő Christian Candy, aki a hírek szerint befektetési célból vásárolta meg a lakást.

Visszatérve a (szinte hihetetlen) 52 éves Nigella Lawsonra: férjével 9 évig éltek a most eladott lakásban, mígnem 2010-ben egy, a szomszédokkal folytatott kisebb háborúskodást követően elköltöztek. (A szomszédok jelentősebb átalakítást akartak végrehajtani, az ügy végül egészen a rendőrségig jutott.)

A házaspár új otthona is természetesen Londonban található, méghozzá Chelsea-ben – a 12 millió fontért vett, 18. századi egykori gyárépületben hét hálószoba, borospince, fitneszterem és belső medence szolgálja a sztárszakács és férje kényelmét.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

A világ legdrágább csokitojása

Hogyan legyünk multimilliomosok?

Tönkretesz-e a lottóötös?

Íme, Tamara Ecclestone különleges ruhatára!

Botrány a 3 millió dolláros Mercedes körül