Merjen nagyot álmodni és legyen az öné a leggazdagabb amerikai régió egyik félszigete, a rajta található 69 hektáros birtokkal és egy hatalmas luxusházzal. Képeket is mutatunk és az árat is eláruljuk!

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

A New England-i Nantucket-sziget egyik csücskén, gyakorlatilag egy önálló félszigeten található a Hattyúnyak nevet viselő, 69 hektáros birtok és rajta a ház. A jelenelegi tulajdonos, Russell Dale Phelon még 1997-ben vette meg 7,15 millió dollárért és most, 15 évvel később meghirdette eladásra – 59 millióért!

Értelemszerűen a hatalmas áremelkedés nem csak az időközben eltelt másfél évtizednek tudható be, hanem a meglehetősen nagyarányú fejlesztéseknek, bővítéseknek és persze annak is, hogy New England az egyik leginkább felkapott amerikai régió.

De nézzük a házat!

A főépület négy hálószobás (a vendégház kettő), a kilátás pedig egyenesen pazar, egyfelől a félszigetet három oldalról körülvevő óceán, illetve a hatalmas szabad zöldterület. A főépület és a vendégház mellett van még egy dolgozóként is használható építmény és egy csónakház is a birtokon.

A főépületben médiaszoba, a nappali funkcióját betöltő átrium, meglehetős méretű konyha is szolgálja a háziak kényelmét. A legnagyobb hálószobában természetesen ott van az elmaradhatatlan kandalló, és még a belőle nyíló fürdőszobában is mészkő és gránit található mindenfelé.

A házat körülvevő birtok tökéletesen alkalmassá teszi a lovaglásra, vagy bármilyen egyéb sporttevékenységre.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Víz alatti luxushotel épül

Lessen be a szuperjachtba! 

Mi kerül ezen a garázson 182 millióba?

Csodás Bugatti 2 millió dollárért

A világ legdrágább sportrelikviái