A Kanada partjainál fekvő 780 hektáros szigetnek saját golfpályája is van (ráadásul nem akárki tervezte...), és a rajta lévő ház önmagában is megér jó pár milliót.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Az amerikai mobiltelefon-mágnás Craig McCaw és felesége hosszú évek után döntött úgy, hogy megválik a szigettől, azzal az indokkal, hogy a gyerekek miatt egyre kevesebb idejük jut arra, hogy a hétvégéket ott töltsék.

Pedig a 780 hektáros James Island nem akármilyen luxust kínál a tulajdonosoknak és mindenkori vendégeiknek. A homokos partok, a kikötő és a legendás Jack Nicklaus tervezte 18 lyukú golfpályája már önmagában nem rossz, és akkor még nem is beszéltünk a főépületről, illetve a hat darab vendégházról.

Előbbi közel 500 négyzetméter, négy hálószobás, médiaszobával, fitneszteremmel és csodás terasszal, étkezővel rendelkezik.

Craig McCaw egyébként a Forbes szerint az Egyesült Államok 284. leggazdagabb embere a maga 1,6 milliárd dolláros vagyonával, amit elsősorban a mobilüzletágban szedett össze.

Persze nem lehet azt állítani, hogy hátrányos helyzetű gyermekként kellett volna felcseperednie, hiszen apja, John Elroy McCaw is dősgazdag üzletember volt.

A 62 éves Craig McCaw szenvedélyes autógyűjtő is, éppen a napokban fizetett 35 millió dollárt egy 1962-es Ferrari 250 GTO-ért.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Ház 7,5 milliárd forintért sürgősen eladó!

Ékszerek kutyaimádóknak

Eladó Elton John Bentley-je

Döbbenetes rekord: 22,7 millió font egy Ferrariért

Nézze meg Ashley Judd skóciai birtokát!