Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ausztriai kastélylakást vett McCartney exe

Csekély 1,5 millió fontot fizetett Sir Paul McCartney ex-neje egy osztrák kastélyban berendezett két hálószobás lakásért. A 400 éves épület egyben ötcsillagos szálloda is, szóval nem volt ez olyan rossz vásár.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

Víz alatti luxushotel épül

Ha építészeti szélsőségekről van szó, aligha lehet Dubajit felülmúlni. Itt található a világ legmagasabb épülete, a Burj Khalifa, aztán a Földet formázó mesterséges szigetcsoport, most pedig egy olyan szálloda épül, melynek egy része a víz alatt lesz.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

Jusson be Kate Middleton ágyába!

Nem is olyan nehéz, mint gondolnánk, ellenben drága: egészen pontosan másfél millió dollár - ráadásul csak 4 napra szól. Na jó, rögtön eláruljuk a részleteket!

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

A milliárd dolláros hotel

Tokió a világ egyik legdrágább városa, ehhez kétség sem férhet. Az sem kérdéses, hogy akad jó pár luxusszállodája. Miként az sem, hogy a tervek szerint májusban megnyíló Palace Hotel ezek között is az élvonalban lesz majd.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

Nézegessen 25 milliós italszámlát!

A 105 ezer dolláros italszámlát hétfőn hajnali 3 óra 19 perckor állították ki a dubaji Fairmont Hotel bárjában. Íme, a tételes lista!

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

5 Tovább

A legdrágább szállodai lakosztályok

Ha már tegnap klasszikus autócsodákat listáztunk (a poszt ide kattintva olvasható), akkor ma szétnézünk egy kicsit hotelfronton és utánajárunk, melyik az öt ledrágább szállodai lakosztály a világon. Figyelem, áll-leejtés minősített esete következik.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

Luxushotel a föld mélyében

Svédországban 150 méterrel a földfelszín alatt található egy luxuslakosztály. A Vdstmanland Vastmanland megyében fekvő szállodát egyébként egy egykoron működő bányában alakították ki.

0 Tovább

Ilyen hotelt még nem látott

A London egyik legelőkelőbb környékén megnyílt Eccleston Square Hotel a high-tech imádóinak Mekkája. Olyan csúcstermékek vannak benne, hogy a leggeekebb geek is megnyalhatja a tíz ujját. Már ha van annyi pénze, hogy itt szálljon meg...

0 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek