Nem is olyan nehéz, mint gondolnánk, ellenben drága: egészen pontosan másfél millió dollár – ráadásul csak 4 napra szól. Na jó, rögtön eláruljuk a részleteket!

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Nem szívesen lőjük le rögtön az elején a poént, de rossz az, aki rosszra gondol. (Vagy jóra...) Arról van ugyanis szó, hogy kihasználva a királyi család legújabb tagját övező publicitást (mondjuk ki: őrületet), mindenki megpróbál annyit keresni Kate Middletonon, amennyit nem szégyell. És nem szégyellnek...

A legújabb ajánlattal az a Goring Hotel állt elő, ahol Vilmos herceg felesége lánysága utolsó éjszakáját töltötte. A szálloda egy olyan különleges, négynapos luxusajánlattal állt elő, amitől az embernek szeme szája eláll.

Ebben a négy napban a vendég természetesen a hotel Királyi Lakosztályát foglalhatja el, és gyakorlatilag ugyanazokat a kiváltságokat élvezheti, mint a királyi család.

Megérkezéskor természetesen pezsgő várja a recepción, nyilván a hotelben kapható prémium minőség közül választható az ital. A vacsora menüje ugyanaz is lehet, mint amit Kate kért az esküvő előtti este. Mivel a 4 nap úgy van kitalálva, hogy kapcsolódjon II. Erzsébet trónra lépésének Gyémánt jubileumához, így rendelhető Diamond Jubilee Martini koktél, amit (minő szellemesség!) „1952”-nek neveztek el. Aki erre szavaz, az megtarthatja a Swarovski-kristályokkal ékesített Martini-üveget is...

Ha a kedves vendég szeretne kimozdulni a szállodából, akkor beülhet egy lovashintóba, mely körbeviszi a királynő koronázási útvonalán.

És mindez még mind semmi, eltörpül a sztárattrakció mellett, ami nem más, mint egy De Beers' gyémántgyűrű, egymillió dollár (szóval: 1 000 000 dollár) értékben. Az ékszer természetesen kifejezetten a Gyémánt Jubileumra készült, limitált szériás darab, és természetesen emlék is a vendégeknek a csodás(nak szánt) 4 napra.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Lesse meg Jack Nicholson házát!

Eladó az egyedi luxusautó

Lessen be a Batman-lakosztályba

Tízmilliók a legendás erotikus fotókért

Ilyen jachtot még nem látott