Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hány millióba kerül Tom Cruise-nak a válás?

A hét egyik nagy szenzációja volt Tom Cruise és Katie Holmes válásának a bejelentése. De vajon mennyibe kerül majd napjaink egyik legbefolyásosabb (és leggazdagabb) színészének a kapcsolat felbomlása? Vagyonmustra.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

Minden idők legdrágább sztárválásai

Az utóbbi hetek kétségkívül legnagyobb port felvert eseménye (már ami a nemzetközi sztárvilágot illeti) Johnny Depp és Vanessa Paradis szakítása. Az amerikai színész nem kis összeget fizet majd - ennek apropóján szedtük össze a legdrágább válásokat.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

1 Tovább

Ide költözött Schwarzenegger felesége

Költözködéssel töltötte a hétvégét Maria Shriver. Arnold Schwarzenegger válófélben lévő felesége egy szolid 12,2 millió dollár értékű házat választott új otthonául.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

Megvehető-e az amerikai elnökség?

A héten az iowai republikánus elnökjelölt-választással újabb szakaszába ért az amerikai elnökválasztási kampány. A politikai részébe most nem mennénk bele (arra ott van a kitűnő Potus blog ), inkább a mi sajátos nézőpontunkból vetnénk egy pillantást a versengésre.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

A 290 millió dolláros válóper

Nem nagyon szeretnénk belemenni a biszex Demi Moore válik a csapodár Ashton Kutchertől című össznépi kukkolásba, a történetnek viszont van egy olyan vetülete, ami nekünk érdekes lehet: a vagyonmegosztás.

1 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek