Költözködéssel töltötte a hétvégét Maria Shriver. Arnold Schwarzenegger válófélben lévő felesége egy szolid 12,2 millió dollár értékű házat választott új otthonául.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

A Los Angeles-i Brentwoodban lévő ház körül a hétvégén nagy volt a nyüzsgés, hiszen beköltözött az új lakó, Maria Shriver. A láthatóan felszabadultan beszélgető Kennedy-rokon így a következő hetekben birtokba veheti két lányával az új otthont.

Arnold Schwarzenegger hamarosan már csak volt felesége alig pár nappal a válókereset beadását követően, fél éve vette meg az úszómedencés és komoly biztonsági rendszerrel felszerelt házat, ami egyébként csak pár kilométerre van a régi családi otthontól.

Az alaposan felújított, 1000 négyzetméteres házban 8 háló- és 7 fürdőszoba, valamint egy három autós garázs, fitnesszterem, borospince és egy kis színházterem is szolgálja majd a hölgyek kényelmét.

A képek ne tévesszenek meg senkit, azok még a felújítás előtt készültek...

Arnold Schwarzenegger vagyonát egyébként 500-700 millió dollár közöttire teszik, így a vagyonmegosztással Maria Shriver könnyen kaphat akár 300-350 millió dollárt is. Lesz miből fenntartani a hatalmas házat...

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Lesse meg Katy Perry lakását!

Odacsaptak a luxuscégek

Adele világsztárhoz méltó új otthona

Christina Aguilera luxusotthona

A sztárok kedvenc luxusszigetei