Szerencsére csak New Yorkot, és visszaköltözik Los Angelesbe. Hogy komolyan gondolja, annak fényes jele, hogy alig másfél év után megvált a West Village-ben vett ingatlanjától, amit ebből az alkalomból van szerencsénk megmutatni.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Ha valakiben felmerül, hogy meglehetősen sokat foglalkozunk Jennifer Anistonnal mostanság, az jó úton jár, de hát erős társadalmi igény mutatkozik rá, mi pedig életünket és vérünket (valamint éjszakai nyugalmunkat) a közért, ugye...

A viccet félretéve, a legújabb fejlemény az, hogy a 43 éves színésznő elfogadott egy 6,5 millió dolláros ajánlatot manhattani lakásaiért. A Nyugati 12. utcában fekvő épületben a 17. és a 18. emeleti (utóbbi penthouse) ingatlan is az övé, annak rendje és módja szerint össze is nyitotta őket.

Most azonban megvált tőlük, aminek fő oka, hogy visszavágyik a nyugati partra, Los Angelesbe. Másrészt egy bennfentes szerint mióta Justin Theroux-szal van együtt, egyszerűen kinőttek, kinőtték a lakást. Harmadrészt egy interjúban azt mondta, nem jött be neki New York, ahol túl sok a lesifotós, és ez már nem az a város, melyben felnőtt.

Éppenséggel olyan nagyon sajnálni nem kell, hiszen a nemrégiben 21 millió dollárért vásárolt (és általunk részletesen be is mutatott) Los Angeles-i házba (rezidenciába) költöznek, ahol négy hálószoba, moziterem, és a 3 és fel hektáros birtokon saját szőlő várja őket.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Eladó Rocky háza

Jusson be Kate Middleton ágyába!

Lesse meg Jack Nicholson házát!

Eladó az egyedi luxusautó

Tízmilliók a legendás erotikus fotókért