Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jim Carrey 14 millió dolláros háza

Valamiért mostanában Malibu többször is felmerült az ingatlanjaiktól megváló, vagy azokat bérbeadó sztárok kapcsán. A legújabb hír Jim Carrey-ről szól, aki piacra dobta a házát, alig 14 millió dollárért (egészen pontosan 13 millió 950 ezerért) bárki viheti is. Már ha tetszik, persze.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

1 Tovább

Feküdjön Pierce Brosnan ágyába!

Nézőpont és pénztárca kérdése, hogy az a 250 ezer dollár, amit havonta ki kell fizetni Pierce Brosnan malibui házának bérléséért sok vagy kevés. Mindenesetre a lehetőség adott...

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

Aludjon Leonardo DiCaprio ágyában!

Kiadó a hollywoodi sztár malibui háza, alig 150 ezer dollárért havonta. Nagyvonalú ajánlat: ha fél évnél hosszabb időre béreljük, akkor csak 75 ezer. Köszönjük.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

Ez a ház kell nekünk!

Persze csak az álmodozás szintjén, mivel sajnos nem engedhetjük meg azt a 4,5 millió dollárt magunknak, amibe Terry Lewis, a Grammy-díjas zenei mogul malibui ingatlana kerül. Álmodozni viszont lehet és jó is. Csináljuk együtt!

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

Lessen be Pamela Andersonhoz!

A Playboy-modell úgy döntött, kiadja malibui házát, és nem is kér érte egy centtel sem többet heti 20 ezer dollárnál (a havi bérlés a már-már nevetséges 75 ezer dollárért megoldható). Örvendünk.

0 Tovább

Nézze meg Brad Pitték eladó házát!

Brad Pitt és Angelina Jolie 14 millió dollárért árulja a malibui ingatlant, melynek egyik lehetséges vevője a műsorvezető Ellen DeGeneres. Tegyen egy virtuális túrát velünk a házban!

0 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek