A Playboy-modell úgy döntött, kiadja malibui házát, és nem is kér érte egy centtel sem többet heti 20 ezer dollárnál (a havi bérlés a már-már nevetséges 75 ezer dollárért megoldható). Örvendünk.

A három hálószobás (a szokásoknak megfelelően két és fél fürdőszobás) ház Malibu hírességek által meglehetősen sűrűn lakott részén található. Ennek megfelelően csak megfelelő biztonsági intézkedéseket követően lehet a ház közelébe jutni.

Bent a hatalmas nappaliban az elmaradhatatlan kandalló és zongora várja a leendő lelkes bérlőket, na meg hatalmas üvegfelületek, amitől az ember úgy érzi, mintha a kertben üldögélne, pedig nem is.

Az emeleten a két vendégszoba mellett található a nagy hálószoba, megint csak kandallóval, valamint egy csúsztatható üvegajtókból álló fallal, amely a medencére, valamint a távoli hegyekre néz. A kapcsolódó fürdőszobában szauna várja a felfrissülni vágyókat. A háló különlegessége az a lépcső, amely csak innen vezet fel a tetőteraszra.

Mindezen túl két beállós garázs, házimozi rendszer és a legmodernebb technikával felszerelt, az egész házat behálózó informatikai rendszer várja azt, aki mindezért (és a Pamela Anderson két saját kezével felújított házért) hajlandó heti 20 ezer dollárt fizetni. Ha érdeklik további képek, kattintson ide!

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on ! Rengeteg jó sztorival, linkkel, érdekességgel várjuk!

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is:

A világ legdrágább társasházának rejtélye

Ez Bruce Willis háza

Nézze meg Brad Pitték eladó házát!

Mit akarnak a dúsgazdag nők?