Nézőpont és pénztárca kérdése, hogy az a 250 ezer dollár, amit havonta ki kell fizetni Pierce Brosnan malibui házának bérléséért sok vagy kevés. Mindenesetre a lehetőség adott...

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Steven Spielberg, Mel Gibson, Goldie Hawn, Sylvester Stallone és Robert Redford – nem akármilyen lista, és ők még csak Pierce Brosnan malibui szomszédai. Ha valakinek van havi 250 ezer dollárja, akkor az egykori James Bond ingatlana mellé őket is megkapja (már ha éppen ott vannak, persze...).

Az Orchid House néven ismert ház Malibu legpazarabb részén, a csak „milliárdosok sorának” nevezett Broad Beachen található.

Ez a legszebb ház Malibu legszebb tengerparti részén. Havi negyedmillió dollárt kérünk. Ez reális ár egy ilyen nagyságrendű és színvonalú ingatlanért ezen a környéken” - mondta a kiadást bonyolító ügynökség munkatársa, Bob Rubinstein.

A ház péntek óta kiadó, és már az első nap hat komoly érdeklődő volt. Semmi kétségem afelől, hogy hamarosan a teljes árért kiadjuk. Csodás ingatlan” - dicsérte (naná!) a portékáját az ingatlanügynök.

Miután Pierce Brosnan jelenleg négy filmen is dolgozik párhuzamosan, ő és felesége különböző forgatási helyszíneken töltik a nyarat, és 250 ezer dollár havonta azért nekik is pénz. (A nagyságrendek érzékeltetése végett: tavaly nyáron David és Victoria Beckham Steven Spielberg házát bérelték ki havi 100 ezer dollárért.)

Hogy a lényegről is beszéljünk: a közel 1400 négyzetméteres házban négy hálószoba, edzőterem, spa, szauna, és saját bár is van egy hatalmas sósvízű medence mellett.

Ha a leendő bérlő esetleg filmet nézne, azt megteheti a ház saját mozijában, de van zeneszoba és természetesen könyvtárszoba is. Az ír színész 2000-ben 10 millió dollárért vette meg az ingatlant, amit aztán földi rombolt és teljesen újjáépített környezetbarát házként. Annyi napelem van az ingatlanon, hogy nem csak a ház és a medence fűtésére elég, de még el is ad belőle.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Mi kerül 3,3 milliárdba egy rendszámon?

Lessen be Versace palotájába!

Ilyen az amerikai elit csúcsluxusa

Vegyen szigetet 75 millió dollárért!

Ház 7,5 milliárd forintért sürgősen eladó!