Persze csak az álmodozás szintjén, mivel sajnos nem engedhetjük meg azt a 4,5 millió dollárt magunknak, amibe Terry Lewis, a Grammy-díjas zenei mogul malibui ingatlana kerül. Álmodozni viszont lehet és jó is. Csináljuk együtt!

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Terry Lewis. Van-e ki e nevet nem ismeri? Persze, hogy van, őszintén szólva mostanáig mi sem az ő nevét áhítattal említve feküdtünk és keltünk... Szóval Terry Lewis az amerikai zenei élet egyik neves dalszerző-producere társával, Jimmy Jammel.

Pár, talán ismerősnek hangzó nevet felsorolnánk a kuncsaftjai közül: Janet Jackson, Usher, Mary J. Blige, Prince, Michael Jackson, Boyz II Men, Mariah Carey, Spice Girls, George Michael, Rod Stewart... Csekélység, miként a 16 darab listavezető sláger is, amit eddig sikerült összehozni...

Nos, hogy a témára térjünk, Terry Lewis most piacra dobta malibui házát. Az öt hálószobás, spanyol stílusú ingatlanban ott az elmaradhatatlan médiaszoba, egy csodálatos konyha, gyönyörű nappali, még káprázatosabb kert és még sorolhatnánk.

Igazán nem szoktunk ennyire lelkesedni egy házért, de ez valahol szíven ütötte apró szerkesztőségünket, a 2001-ben épült házat habozás nélkül, azonnal és teljes lelkesedéssel elfogadnánk, mi több, élni is tudnánk benne.

A kert külön megkapó, a kötelező medence mellett van egy helyre kosárpálya, spa, stílusos kis szökőkút, egyáltalán: az egész harmonikus egységben van.

Tessék nézelődni!

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Eladó az egyetlen Ferrari-motor

Jennifer Aniston feladta

Eladó Rocky háza

Jusson be Kate Middleton ágyába!

Lesse meg Jack Nicholson házát!