Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lessen be George Clooney otthonába!

Őrizetbe vették tegnap George Clooneyt, aki a washingtoni szudáni nagykövetség előtt tiltakozott az ellen, hogy az ország elnöke nem engedi át az élelmiszersegélyt a határon. A hír kapcsán arra gondoltunk, megmutatjuk, hol piheni ki az izgalmakat a jelen egyik legnevesebb színésze. Tartson velünk!

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

1 Tovább

Minden idők legdrágább könyvespolca

Aligha tévedünk nagyot, ha úgy véljük, nem nagyon készült még drágább könyvespolc, mint ez az átalakított retro-Jaguárból létrehozott darab.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

Ide költözött Schwarzenegger felesége

Költözködéssel töltötte a hétvégét Maria Shriver. Arnold Schwarzenegger válófélben lévő felesége egy szolid 12,2 millió dollár értékű házat választott új otthonául.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

Christina Aguilera luxusotthona

Az ingatlanpiac válsága néha meg-meglegyinti a leggazdagabbakat és a hírességeket is. Alighanem ezt az utat lezs majd kénytelen bejárni Christian Aguilera is, aki 13,5 millió dollárért árulja Beverly Hills-i házát. Megmutatjuk.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

Az első képek a szupermodell palotájáról

Korábban már mi is beszámoltunk Gisele Bündchen és Tom Brady készülő házáról (félve használjuk rá ezt a szót...), akkor azt írtuk, hogy a palota készen áll a beköltözésre. Nos, a pár állítólag már be is költözött, mi pedig mutatunk pár képet...

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

Zaciba a Ferrarival és a gyémántokkal!

Egyre nagyobb üzlet Londonban kifejezetten a gazdagoknak szánt zálogházakat nyitni. A bizonytalan gazdasági helyzetben ugyanis a korábbinál jóval gyakrabban fordul elő a leggazdagabbak körében is, hogy hirtelen megszorulnak. Ilyenkor aztán megy a Ferrari, a drága óra és az elegáns ékszer. Elképesztő összegek cserélnek ilyenkor gazdát.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

Eladó Marilyn Monroe jegygyűrűje

Alighanem minden gazdag gyűjtőnek megremegett kicsit a gyomra, amikor megtudta, hogy elárverezik azt a gyűrűt, amit Marylin Monroe Joe DiMaggiótól kapott házasságuk alkalmából.

0 Tovább

Zálogház gyémántokkal és luxusautókkal

A gazdasági válság nem kíméli a gazdagokat sem, így aztán nem csoda, hogy virágzásnak indultak a külön rájuk épülő zálogházak. Ezekbe nem a családi ezüst utolsó darabkáit hordják be, hanem egy-egy Lamborghinit, méregdrága svájci órát, vagy ékszereket.

0 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek