Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legnagyobb medencéje

Öt évig építették, és a hírek szerint egymilliárd fontba került a világ legnagyobb szabadtéri medencéje, amely akkora, hogy akár hajózni is lehet rajta.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

Elárverezik a legendás labdát

Minden idők egyik legnagyobb baseball-játékosa volt Babe Ruth. Aki valaha olvasott a XX. század elején játszódó amerikai regényt, alighanem legalább a nevet ismeri. Most elárverezik az egyik legendás, hozzá kötődő labdát.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

A legdrágább klasszikus autócsodák

Nem feltétlenül csak férfiak szájában fut össze a nyál, amikor meglátnak egy-egy gyönyörűen karbantartott a klasszikusok autócsodát az úton. Más kérdés, hogy erre Magyarországon azért ritkábban van alkalom - ezért is mutatjuk be most ezen legendák közül az öt legdrágábbat.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

A 200 ezer dolláros táska

Álljunk meg egy pillanatra és képzeljük magunk elé azt a helyzetet, amikor egy árverésen 200 ezer dollárt adunk ki egy táskáért. Ez még akkor is szép kihívás, ha a táska nem akármilyen, hanem a női táskák Rolly Royce-a...

0 Tovább

Minden idők legnagyobb újságja

Mégpedig a szó fizikai értelmében: a Visionaire novemberi számát mindössze 250 példányban nyomtatják ki, és darabonként 1500 dollárba kerül. De vajon ki van a címlapon?

0 Tovább

Ki minden idők legsikeresebb színésze?

Már ha a sikert ezúttal kegyetlen kapitalistaként a nevével fémjelzett filmek által generált bevétellel jellemezzük. Főhősünk összesen 7,4 milliárd dollárt hozott azzal a több mint száz filmmel, amiben az elmúlt két évtizedben szerepelt.

2 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek