Piacra dobta Manhattan luxuskörnyékén található lakását Tina Knowles, aki amellett, hogy Beyoncé édesanyja (emígyen Jay-Z anyósa is, ugye), divattervező és stylist.

A lakást még 2005-ben vásárolta a Destiny's Child egykori énekesnőjének édesanyja, és most 5,6 millió dollárért hajlandó megválni tőle. Ha sikerül, elmondhatja, jó üzletet kötött, amikor anno nem egészen 3 millió dollárt adott az ingatlanért (melynek fenntartása havi 2500 dollár, e mellé majd' 1500 dollárt ki kell csengetni ingatlanadónak is).

A 160 négyzetméteres lakásban két hálószoba található, közte a nappali, melynek üvegfala egészen elképesztő panorámával szolgál New Yorkra (nyilván az 5,6 millió dollárból nem keveset éppen e kilátásért kell kifizetni). Mondjuk az ablak nélküli konyha láttán a magunk részéről kissé összeráncoltuk szemöldökünket, de végül nagy duzzogva azért ennek ellenére elfogadnánk a lakást.

Annál is inkább, mert a meglehetősen borsos havi közös költségben olyanok szerepelnek, mint a parkolószolgálat, a fitneszterem, játszóház a gyerekeknek, partyhelyiség és még sorolhatnánk.

A dolognak ad némi vajszínű árnyalatot, hogy Tina Knowles állítólag azért döntött az eladás mellett, mert egyrészt úgy gondolta, most jó árat kaphat érte (ha lesz, aki kifizeti az 5,6 millió dollárt, akkor alighanem ebben igaza van), és egyébként is van hol laknia, ha New Yorkba érkezik. Ráadásul a hely is ismerős lehet neki – a lánya ugyanis pár emelettel feljebb tart fenn egy lakást...

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, szülőnk, a Kívül tágasabb oldalán! Rengeteg jó sztorival, linkekkel, érdekességekkel és játékkal várjuk!

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is:

Ez már tényleg eszetlen luxus

A 290 millió dolláros válóper

Luxusáruház észak-koreai módra

Gusztustalan vagy csak provokatív?