Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A sztárok kedvenc luxusszigetei

Ha nyaralásról van szó, a hírességek és a gazdagok előszeretettel választják a magánszigeteket, ahol nem zavarják őket a lesifotósok. Kiválogattunk ötöt a legmenőbbek közül.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

Döbbenetes ajánlat: félmilliárd dollár Beyoncénak

Minden idők egyik legelképesztőbb ajánlatát kaphatja meg az énekesnő, aki 500 millió dollárt kaphat, ha beül az amerikai X Factor zsűrijébe.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

Gyémántberakásos babakocsi Beyoncé gyerekének

Kimaradhat-e a Gazdagisztán a Beyoncé négy napja született gyermeke körüli őrületből? Persze, hogy ki, és ki is akartunk, végül mégsem tudtuk megállni, hogy meg ne osszuk a hírt, mely szerint az énekesnő és férje, Jay-Z 50 ezer dollárért csináltatott babakocsit a gyereknek. Mindjárt kettőt is. Hogy miért, az rögtön kiderül.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

Ricky Martin házába költözhet Beyoncé – lesse meg!

Az énekesnő és férje, Jay-Z új otthont keresnek, hiszen hamarosan megszületik gyermekük és hát mégsem lehet akárhol felnevelni. Az otthonkereső túra során jutottak el Ricky Martin Miami Beachen fekvő házához.

0 Tovább

Beyoncé, a mama és egy luxuslakás

Piacra dobta Manhattan luxuskörnyékén található lakását Tina Knowles, aki amellett, hogy Beyoncé édesanyja (emígyen Jay-Z anyósa is, ugye), divattervező és stylist.

0 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek