Kimaradhat-e a Gazdagisztán a Beyoncé négy napja született gyermeke körüli őrületből? Persze, hogy ki, és ki is akartunk, végül mégsem tudtuk megállni, hogy meg ne osszuk a hírt, mely szerint az énekesnő és férje, Jay-Z 50 ezer dollárért csináltatott babakocsit a gyereknek. Mindjárt kettőt is. Hogy miért, az rögtön kiderül.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Miután Beyoncé és Jay-Z alighanem a jelenkor legbefolyásosabb és legsikeresebb sztárpárja (az énekesnő a Forbes 2010-es listája szerint 300 millió dolláros vagyon fölött rendelkezik és valami azt súgja, ez az összeg tavaly sem csökkent, sőt...), érthető, ha nem tagadják meg maguktól a luxust. Hogy csak egy példát említsünk: előfordult, hogy fél millió dollárt szurkoltak le egy átalakított lakókocsiért, hogy kényelmesen utazhassanak.

Visszatérve a január 7-én megszületett gyermekre, minden szülő tudja, hogy a sok kulcsfontosságú kérdés egyike a babakocsi. Nagyon nem mindegy, hogy miben tologatja az ember a gyereket – sokszor még a babának sem... :)

Mindenesetre Beyoncé egy dubaji cégtől rendelte meg a járgányt, méghozzá rögtön kettőt is – vagy azért, mert a rendelés idején (ekkor még alig lett biztos, hogy várandós) még ők sem tudták, vagy azért, mert nem akarták, hogy kiderüljön a közvélemény számára, hogy fiú lesz-e vagy lány. Így aztán az egyik kék lett, a másik pedig rózsaszín, ami közös bennük: a gyémántberakás. Darabját 50 ezer dollárért...

A kéket pedig alighanem félreteszik. Szükség lehet még rá...

Ha tetszett a poszt, jöhetnek ezek is?

Jeremy Clarkson nagyot kaszált

Zaciba a Ferrarival és a gyémántokkal!

Öt perc alatt a világ körül

Nézegessen 25 milliós italszámlát!

Megvehető-e az amerikai elnökség?