Immár hagyomány, hogy az év egyik legexkluzívabb partiját szilveszterkor tartják, hol máshol, mint Roman Abramovicsnál. Az idei sem lesz kivétel: a válogatott közönséget egy állítólag egész tehetséges zenekarocska, a Red Hot Chili Peppers szórakoztatja majd.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

A 45 éves orosz milliárdost sok mindenről ismerik (leginkább talán arról, hogy övé az angol labdarúgóklub, a Chelsea), ezek közül az egyik, hogy szilveszteri bulija mindig az év egyik kiemelkedő társasági eseménye.

Roman Abramovics még 2009-ben vett a szigeten egy aprócska palotát mindössze 90 millió dollárért, amiben nyilván ha szűkösen is, de elférnek a vendégek. Az orosz milliárdos mellett természetesen ott van barátnője, a 30 éves Dasha Zsukova is, akivel egyelőre az Eclipse nevű jachton tartózkodnak.

Visszatérve az idei szilveszteri bulira, biztosnak tűnik, hogy az est zenekara a Red Hot Chili Peppers lesz, a brit The Mirror bulvárlap azt is tudni véli, hogy 300 vendéget szórakoztatnak majd este 10 órától.

Nem kerülnek rossz társaságba, hiszen a korábbi években olyan sztárok léptek fel, mint a The Black Eyed Peas, Prince, vagy éppen Beyoncé. A 2009-es buli házigazdája (!) például Gwen Stefani volt (fél millió dollárért), Prince és Beyoncé 1,2 millióért léptek fel...

Az étel-ital 2,6 millió dollárba került, és természetesen kellett némi apró a 250 vendég (köztük Orlando Bloom, Miranda Kerr, Jay-Z, Kanye West és Lindsay Lohan) odaszállítására is.

Az idei parti várhatóan hajnali 4-ig tart majd. Legalább ebben nem különbözik az átlagos szilveszteri buliktól...

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is:

A legdrágább szállodai lakosztályok

Klasszikus autócsodák

A szupergazdagok Londonba mennek

Karácsonyra vegyen csodajachtot!

Még soha nem került ennyibe semmi