Meglepő, de igaz: meglehetős felfordulást okozott a Middleton-család a karib-tengeri Mustique szigetén, ahová Katalin cambridge-i hercegnő is elkísérte a szülőket. Nézze meg, hol pihenik ki a fáradalmakat!

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Mustique szigete régóta a híresek és gazdagok egyik kedvelt üdülőhelye. A Karib-tenger és az Atlanti-óceán által földdarab egyébként magánbirtok a St. Vincent és Grenadines szigeteken belül. (Ha már itt tartunk: a szigetet a helyiek tulajdonában lévő Mustique Company nevű cég birtokolja.)

Azt gondolná az ember, hogy egy olyan üdülőhelyet, ahol rendszeres vendég a brit királyi család (II. Erzsébet és férje háromszor is pihentek itt, 1966-ban, 1977-ben és 1985-ben) és a legnagyobb sztárok (Amy Winehouse, Jeremy Clarkson és még sorolhatnánk), szóval egy ilyen helyet aligha kavar fel a Middleton-család érkezése, de mégsem ez a helyzet.

Olyan nagy a felhajtás ugyanis Kate Middleton körül mióta Vilmos herceg felesége lett, hogy a szigeten kénytelenek voltak jelentősen szigorítani a biztonsági előírásokon. Ez sok egyéb mellett azt jelenti, hogy a tulajdonosok korlátozták a többi vendég mozgását, például ha valaki a sziget két szállodájának egyikében szeretne étkezni, akkor csak az adott hotel által biztosított járművet veheti igénybe.

A vendégek így nem használhatják a sziget jól bevált közlekedési eszközét, a golfkocsit, nehogy „elkóborolva” fényképet készítsenek a Middletonék által heti 15 ezer fontért bérelt Aurora villáról (pláne az esetleg ott fürdőző hercegnéről). Egyes hírek szerint a biztonságiak ki is kérdezték egyes vendégeket a tengerparton.

Az ember nem kimondottan ezt a bánásmódot várja, amikor komoly pénzt fizet ki azért, hogy a Karib-tenger legexkluzívabb szigetén üdüljön” - háborgott egy nevét el nem áruló milliomos.

A Middleton-családhoz (Kate és a szülők mellett ott pihen a lánytestvér, Pippa és az öccs, James is) állítólag napokon belül csatlakozik Vilmos is.

Kíváncsiak lennénk, hány paparazzo nyüzsög a környéken az alkalomra lesve...

Ha tetszett a poszt, jöhetnek ezek is?

Eladó Shrek atyjának háza

Az első képek a szupermodell palotájáról

Eladó a történelmi Rolls-Royce

Csúcsluxus, amit kevesen látnak

Íme, a 860 millió forintos csodaautó!