Érdekes, az emberek néha milyen egészen sajátos önképpel rendelkeznek. Vegyük például David Siegel esetét, aki megépítette az Egyesült Államok legnagyobb otthonát...

A floridai David és Jackie Siegel néhány éve gondoltak egyet és elkezdték megépíteni a legnagyobb családi otthont az Egyesült Államokban (ami meglehetősen ambiciózus projekt, lássuk be).

A 8300 négyzetméteres (!!) ház (talán nem véletlenül hívják Versailles-nak) építése közben azonban a házaspárt is utolérte a válság, így aztán az építkezés félbemaradt, az ingatlan pedig eladó – csekély 75 millió dollárért.

Mivel a férfi vállalkozása (üdülési jogokat értékesít) finoman szólva sem szárnyal, ezért készpénzre van szükségük, és visszafogták személyes kiadásaikat is. David Siegel magyarázata szerint a problémát elsősorban az okozza, hogy a bankok nem kölcsönöznek, és noha tudnának a jelenleginél nagyobb fordulatszámon is pörögni, a tőke hiánya miatt képtelenek.

"Meg kell fogni minden pennyt"

Ez eddig egy dolog, ám David Siegel a közelmúltban interjút adott az Orlando Sentinel című lapnak, melyben kifejtette, hogy a látszattal ellentétben ő egy mértékletes ember...

Csodálatos otthon. Szükségünk volt rá? Nem. Akartuk? Igen.” - mondta meglehetős őszinteséggel, majd hozzátette: „Nagyon mértékletes vagyok, bár ez a ház kissé más színben tüntet fel... most, hogy kevés a pénz, meg kell fogni minden pennyt”.

Nyilván ennek jegyében marad feleségével és 8 gyermekükkel a szűkös 1900 négyzetméteres jelenlegi otthonban az exkluzív Isleworthben és ezért nem használja már magánrepülőjét sem.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, szülőnk, a Kívül tágasabb oldalán! Rengeteg jó sztorival, linkekkel, érdekességekkel és játékkal várjuk!

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is:

Itt a szupermodellek bandája!

Kilencven év luxus – a Gucci-sztori

A legtúlfizetettebb sztárok