Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amerikai és magyar gazdagok

Az Egyesült Államokban 150 ezer dollár már elég ahhoz, hogy a felső 10 százalékhoz tartozzon valaki. Magyarországon a KSH adatai szerint ehhez havi nettó 130 ezer forint kell.

0 Tovább

Mit akarnak a dúsgazdag nők?

A következő két évtizedben mintegy 25 billió dollár kerül majd női kezekbe válás, özvegység vagy öröklés nyomán. Így aztán érdemes feltenni a kérdést: mit is akarnak ezek a nők?

0 Tovább

Amerikát vesznek a gazdag kínaiak

Gazdasági válság ide vagy oda, az Egyesült Államok még mindig igencsak vonzó célpont a gazdag külföldiek számára. Pláne, ha ezek a külföldiek kínaiak, akik szívesen áldoznak némi pénzt az amerikai állampolgárságért.

0 Tovább

A mértékletes milliárdos

Érdekes, az emberek néha milyen egészen sajátos önképpel rendelkeznek. Vegyük például David Siegel esetét, aki megépítette az Egyesült Államok legnagyobb otthonát...

2 Tovább

Hol élnek a szupergazdagok?

Nemrég arról írtunk, hogy a Credit Suisse legfrissebb elemzése szerint a világ milliomosai és milliárdosai, azaz a lakosság fél százalékának kezében van a Föld javainak 39 százaléka. Most egyet továbblépünk és megnézzük, mi a helyzet Amerikában, hol él a legtöbb milliomos?

1 Tovább

Miért létszükséglet a saját jacht?

Az egyik amerikai hajógyártó szerint míg nem is olyan régen luxusberuházásnak számított egy saját jacht, addig ma már egyszerűen létszükséglet. A csavaros magyarázatot rögtön megosztjuk!

0 Tovább

Zálogház gyémántokkal és luxusautókkal

A gazdasági válság nem kíméli a gazdagokat sem, így aztán nem csoda, hogy virágzásnak indultak a külön rájuk épülő zálogházak. Ezekbe nem a családi ezüst utolsó darabkáit hordják be, hanem egy-egy Lamborghinit, méregdrága svájci órát, vagy ékszereket.

0 Tovább

Itt a 60 millió dolláros álomlakás!

 

Az ingatlan New Yorkban, a legendás Time Warner Center penthouse lakása (amennyiben ezt még lakásnak lehet nevezni). Döbbenetes kilátás, luxus minden mennyiségben.

0 Tovább

Lessen be Jennifer Lopez új otthonába!

Nem akármilyen helyre költözik az énekesnő, aki szerény 18 millió dollárt fizet ki a hét hálószobás hajlékért Long Islanden.

0 Tovább
12
»

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek