Az ingatlan New Yorkban, a legendás Time Warner Center penthouse lakása (amennyiben ezt még lakásnak lehet nevezni). Döbbenetes kilátás, luxus minden mennyiségben.

A Time Warner Center New York egyik legendás épülete, annak ellenére, hogy még nincsen tíz éve, hogy 2003-ban átadták. Az építkezést még 2000 novemberében kezdték meg, és folytatódott a 2001. szeptember 11-i terrortámadás után is, noha az ikertornyok sajátos pikantériát adtak a projektnek.

2006-ban ennek az ingatlannak volt a legmagasabb piaci értéke New Yorkban, 1,1 milliárd dollár. Nem is csoda, hiszen a már-már kötelező luxusszolgáltatások (edzőtermek, teljes szobaszervíz, stb.) mellett található itt egy 1200 főt befogadó színház, és nem mellesleg a CNN stúdiói is.

Nos, ebben az épületben eladó most egy penthouse-lakás. A több mint 400 négyzetméteres otthonból természetesen teljes körpanoráma nyílik a városra, így az ablakokból látható a George Washington-híd, az East River, az Empire State Building, a Wall Street és a Szabadság-szobor.

A 60 millió dolláros árért a boldog vevő kap 9 szobát, 4 nagy hálószobát, 4,5 márvánnyal borított fürdőszobát, egy mahagónival borított könyvtárszobát és természetesen egy médiaszobát is.

A lakásban két konyha (a nagyobbik márványpadlós) is található, csakúgy, mint teljes, beépített zene- és egy érintőképernyős audivizuális rendszer.

 

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, szülőnk, a Kívül tágasabb oldalán! Rengeteg jó sztorival, linkekkel, érdekességekkel és játékkal várjuk!

 

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is:

 

Ki lesz a hip-hop első milliárdosa?

 

Lessen be Jennifer Lopez új otthonába!

 

A világ legdrágább farmere