A 170 éves pezsgőt egy indiai férfi vette meg 40 ezer dollárért a feleségének 10. házassági évfordulójuk alkalmából. Egészségükre!

Az italt egyébként egy, a Balti-tengeren elsüllyedt hajó roncsaiból hozták a felszínre még tavaly. Egyike annak a 145 üvegnek, amelyre egészen kitűnő állapotban találtak rá – a különlegessége, hogy a tenger hőmérsékletének köszönhetően még mindig fogyasztható.

Az aukciót egyébként Ravi Vishwanathan nyert, aki egészen pontosan 40 ezer 402 dollárt fizetett a 170 éves nedűért. Reméljük, a házasságuk legalább olyan jó marad, mint az ital...

Egyébként természetesen nem ez a világ legdrágább pezsgője, az a megtisztelő cím egy üveg Armand De Brignac-nak jár, amit 192 ezer dollárért adtak el. Mármint ha csak az italt magát nézzük, mert az üveg különlegessége miatt minden idők legdrágább pezsgője a Le Billionaire Champagne, amelyért valaki nem sajnált 2 millió 750 ezer dollárt sem kifizetni.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, szülőnk, a Kívül tágasabb oldalán! Rengeteg jó sztorival, linkekkel, érdekességekkel és játékkal várjuk!

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is:

Elkelt a médiamogul luxusbirtoka

Itt a 60 millió dolláros álomlakás!

Ki lesz a hip-hop első milliárdosa?