Láttunk már sok érdekes biztosítást, köztük legendásakat is jó párat, így aztán már csak kicsit lepődtünk meg, amikor kiderült, hogy az egyik Playboy-nyuszi kerek egymillió dollárt érőnek véli a melleit.

 

Marlene Dietrich anno egymillió dollárra biztosíttatta a lábait. Bruce Springsteen reszelős hangja állítólag 6 milliót ér, míg a „Ki ez a lány?” című sorozat főszereplője, America Ferrera egyenesen 10 millió dollárra biztosította a mosolyát a Llyodsnál.

Ehhez képest Holly Madison (Hugh Hefner Playboy-főnök rengeteg barátnőjének egyike) tulajdonképpen majdnem szerény volt, amikor csak egymillió dollárra biztosíttatta a kebleit, ráadásul nem is akárhol, a londoni Lloydsnál.

A melleim jelentik a fő bevételi forrásom” - indokolta döntését lehengerlő őszinteséggel a hölgy, hozzátéve: „ha valami történne velük, és pár hónapra kiesnék a munkából, azzal alighanem egymillió dollárt veszítenék”.

Ezt pedig ugye senki sem kívánhatja?

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, szülőnk, a Kívül tágasabb oldalán! Rengeteg jó sztorival, linkekkel, érdekességekkel és játékkal várjuk!

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is:

Eladó Marilyn Monroe jegygyűrűje

Pillantás a hercegi kulisszák mögé

Itt a 60 millió dolláros álomlakás!