Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

PR II NCE és a 80 O

A múltkorában írtunk itt a blogon a józan ésszel felfoghatatlanul drága rendszámokról, melyeket jellemzően arab üzletemberek vásárolnak maguknak. A jelek szerint nem csak az olajtól meggazdagodott milliárdosok hajlandóak hatalmas összegeket kifizetni azért, hogy a méregdrága autójukra személyre szabott rendszámot vegyenek.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

Íme, a katari emír 250 millió fontos palotája!

A katari emír még 2006-ban vette meg London egyik legelegánsabb részén, a Park Lane-en található Dudley House-t. Aztán alakítgattak egy keveset rajta...

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

2 Tovább

Itt lesznek a világ legdrágább lakásai

Összesen tíz magánlakás lesz eladó a London belvárosában épülő, The Shard (Szilánk) nevet viselő felhőkarcolóban. Nem csak az épület magassága, hanem a lakások árai is az eget verdesik majd.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

1 Tovább

Csodálatos luxusfürdőszobák

Tulajdonképpen premier következik, hiszen korábban - emlékeim szerint - nem nagyon foglalkoztunk fürdőszobákkal, most ennek is eljött az ideje. Szóval következzék öt különleges fürdőszoba!

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

Zaciba a Ferrarival és a gyémántokkal!

Egyre nagyobb üzlet Londonban kifejezetten a gazdagoknak szánt zálogházakat nyitni. A bizonytalan gazdasági helyzetben ugyanis a korábbinál jóval gyakrabban fordul elő a leggazdagabbak körében is, hogy hirtelen megszorulnak. Ilyenkor aztán megy a Ferrari, a drága óra és az elegáns ékszer. Elképesztő összegek cserélnek ilyenkor gazdát.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

A szupergazdagok Londonba mennek

Gyakorlatilag özönlenek a világ milliárdosai a brit fővárosba, ahol szakmányban vásárolják fel a nem ritkán 40 millió fontos ingatlanokat. De miért?

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

9 Tovább

A 7,5 millió forintos desszert

Az angliai Windemere egyik hotelében készül a világ legdrágább desszertje, ami nem más mint egy csokipuding. Ára nem csekélység: 22 ezer font, azaz mintegy 7,5 millió forint. Reméljük, finom...

0 Tovább

Ilyen hotelt még nem látott

A London egyik legelőkelőbb környékén megnyílt Eccleston Square Hotel a high-tech imádóinak Mekkája. Olyan csúcstermékek vannak benne, hogy a leggeekebb geek is megnyalhatja a tíz ujját. Már ha van annyi pénze, hogy itt szálljon meg...

0 Tovább

Elkészült a csodajacht - nézze meg!

Még soha nem építettek akkora hajót az Egyesült Királyságban, mint a most elkészült Vava II. A hatszintes luxusjacht 100 millió fontba (32 milliárd forintba) került - nem véletlenül, persze.

0 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek