Tulajdonképpen premier következik, hiszen korábban – emlékeim szerint – nem nagyon foglalkoztunk fürdőszobákkal, most ennek is eljött az ideje. Szóval következzék öt különleges fürdőszoba!

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Első helyszínünk Cheltenham, a ház ára pedig alig 315 ezer font. A fürdőszoba egyszerűen csodálatos, az embernek kedve lenne meggyújtani pár gyertyát és elmerülni a habokban. A fürdő egyébként egy két hálószobás lakáshoz tartozik (ezért az ár is) – egyszerűen csak gyönyörködni lehet benne.

Induljunk tovább Norfolk északi részére, pontosan Melton Constable-be, ahol 1,15 millió fontot kell kifizetnünk azért a XVII. századi házért, melyben ez a fürdőszoba található. Hat hálószoba van az ingatlanban, de a sztár kétségkívül a legnagyobb hálószobából nyíló fürdőszoba. Az antik rézfürdőkád körül mahagóni falakat láthatunk, a kézmosó pedig stílusában tökéletesen illik hozzá.

Hasonló árban kaphatjuk meg Wells-ben a stílusában az előzőnek gyökeres ellentétének tűnő fürdőszobával rendelkező házat. A képen nem nagyon látszik, de a ház maga és így értelemszerűen a fürdőszoba is rendkívül környezetbarát, és remekül illeszkedik a Mendip Hillhez, ahol az ingatlan taláható.

Vidékről most látogassunk el Londonba, azon belül is a Citybe, ahol már 3,5 millió fontért a miénk lehet egy újépítésű lakás. Mint a képen is látható, a padlótól a plafonig nyúlnak az ablakok, így csodálatos a kilátás (pláne, hogy az eladó lakások a 31-34 emelet között vannak).

Végezetül mai szupersztárunk, ami nem csak a helyszínből (a londoni Mayfair Park Lane utcája) derül ki, hanem ennek megfelelően az árból is. A 19,5 millió fontos árcédula minden mértékkel mérve korrekt összeg.

Persze ha megnézzük az ingatlanügynök által csak „szégyentelenül fényűző”-ként emlegetett fürdőszobát, rögtön érthető lesz az árcédula is: hatalmas kád, különleges zuhany, és egy 40 inch átmérőjű televízió – emellett minden, ami a fürdőszobában található, fekete márványból készült. A Hyde Parkra néző lakásban öt hálószoba is van még.

Ha tetszett a poszt, jöhetnek ezek is?

Jeremy Clarkson nagyot kaszált

Zaciba a Ferrarival és a gyémántokkal!

Öt perc alatt a világ körül

Nézegessen 25 milliós italszámlát!